CLIL: Konzepte und Modelle für den bilingualen Unterricht / CLIL: Σχέδια και μοντέλα για το δίγλωσσο μάθημα - Ημερίδα εκπαιδευτικών Γερμανικής, έκθεση γερμανόφωνου διδακτικού υλικού και εκλογές στην ΠΕΚΑΓΕΠΕ την Κυριακή 17.04.2016 στην Αθήνα

Το Gοethe-Institut και η ΠΕΚΑΓΕΠΕ συνδιοργανώνουν την Κυριακή 17.04.2016 (09.30 – 17.00) Ημερίδα Επιμόρφωσης και έκθεση γερμανόφωνου διδακτικού υλικού από τους γερμανικούς εκδοτικούς οίκους και τα γερμανικά βιβλιοπωλεία στο G-I Athen (Ομήρου 14-16, Αθήνα).

Επίκεντρο της φετινής Ημερίδας είναι η παρουσίαση της μεθόδου CLIL (Συνδυασμένη Εκμάθηση Επιστημονικού Αντικειμένου και Ξένης Γλώσσας). Παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε παρουσιάσεις των εκδοτικών οίκων.

Στην είσοδο του Ινστιτούτου (10.00 – 14.30) θα πραγματοποιηθούν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε. Στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΚΑΓΕΠΕ σε όλο τον κόσμο έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά στις 30.03.2016 τo εκλογικό υλικό, ώστε να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην ψηφοφορία μέσω επιστολικής ψήφου.

Για να δείτε το πρόγραμμα της Ημερίδας μεταβείτε εδώ