xeniglossa.gr

Σχετικά με την ανανέωση της άδειας ΚΞΓ και όλων των ιδιωτικών φορέων παραθέτουμε την σχετική ειδοποίηση - ενημέρωση από τον ΕΟΠΠΕΠ

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4093/12 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, οι άδειες ΚΕΔΙΒΙΜ1 & ΚΕΔΙΒΙΜ2, ΚΕΝΤΡΟΥ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ και ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ, επικαιροποιούνται ανά διετία. Η αναγγελία της επικαιροποίησης υποβάλλεται έως 31η Μαΐου κάθε δεύτερου έτους.

Σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 42 παρ. 6 του Ν.4386/2016 για τους φορείς που έχουν λάβει άδεια εντός του 2013 και του 2014, η προθεσμία υποβολής αναγγελίας της επικαιροποίησης παρατείνεται έως 31η Ιουλίου 2016.

Από έλεγχο της υπηρεσίας διαπιστώθηκε ότι η άδεια ή οι άδειες σας πρέπει να επικαιροποιηθούν έως 31η Ιουλίου.

Ως εκ τούτου, πρέπει έως 31 Ιουλίου 2016 να καταθέσετε αίτηση στον ΕΟΠΠΕΠ με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου η άδεια σας σας να πληροί τις προδιαγραφές και τους όρους του Ν. 4093/2012 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
Προς διευκόλυνσή σας, την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν μπορείτε να τα αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. στον σύνδεσμο
http://www.eoppep.gr/index.php/el/structure-and-program-certification/epikairopoiisi_adeion

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε email στο [email protected] αναφέροντας τον κωδικό της αδείας σας.