Αρ. Πρωτ.: 34/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΕΚΑΓΕΠΕ: Τριήμερο επιμόρφωσης και ενημέρωσης

για εκπαιδευτικούς Γερμανικής στην Αττική

Ξεκινούν την Παρασκευή 09.09 οι ημερίδες για εκπαιδευτικούς Γερμανικής στην Αττική, οι οποίες κορυφώνονται την Κυριακή 11.09 στον Πολυχώρο Athinais (Καστοριάς 34-36 στο Γκάζι) με τη μεγάλη έκθεση γερμανόφωνου διδακτικού υλικού, την οποία οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Γερμανικής Γλώσσας Π.Ε.

Στην έκθεση θα συμμετάσχουν φέτος 14 εκθέτες. Συγκεκριμένα οι εκπαιδευτικοί Γερμανικής της ιδιωτικής και της δημόσιας εκπαίδευσης θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ενημερωθούν στα παρακάτω περίπτερα:

Eκδόσεις Cornelsen

Εκδόσεις Deportivo

Εκδόσεις Deutsch durch die Lupe

Εκδόσεις Hueber Hellas

Εκδόσεις Χρήστος Καραμπάτος

Εκδόσεις Klett

Εκδόσεις Κουναλάκη

Εκδόσεις Praxis

Βιβλιοπωλείο Colibri

Βιβλιοπωλείο Deutsche Buchhandlung

Βιβλιοπωλείο Notos

Goethe – Institut

ÖSD

Griechenland Zeitung

Για αναλυτικές πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση www.deutsch.gr .

Οι φετινές ημερίδες επιμόρφωσης και εκθέσεις γερμανόφωνου διδακτικού υλικού Σεπτεμβρίου 2016 θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 18.09.2016 με την Έκθεση της Θεσσαλονίκης (Hotel Capsis).

Υπενθυμίζουμε πως η προσέλευση σε όλες τις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα χορηγηθούν στους συμμετέχοντες βεβαιώσεις συμμετοχής.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ

Συνεχίζεται η συλλογή υπογραφών στο avaaz για την άμεση ανάκληση της Υπουργικής Απόφασης που καταργεί το δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής Β΄ Ξένης Γλώσσας στην Ε΄ Δημοτικού. Για να ψηφίσετε και εσείς μεταβείτε ΕΔΩ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ H Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ