34th International Publishers Exhibition

ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΞΕΝΟΓΛΩΣΣΗΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ

Η 34th International Publishers Exhibition στη Θεσσαλονίκη - πιστή στο ετήσιο ανοιξιάτικό ραντεβού της µε τους επαγγελµατίες της ξενόγλωσσης διδασκαλίας - ανοίγει τις πύλες της, φιλοξενώντας τους κορυφαίους ξένους κι ελληνικούς εκδοτικούς οίκους καθώς και την πλειοψηφία των εξεταστικών φορέων. Τα σεµινάρια κι η έκθεση βιβλίου θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο “The MET” και θα διαρκέσουν δύο ηµέρες, το Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, 10.00 –

18.00 και την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, 10.00 – 17.00.

Στην εποχή που η αβεβαιότητα στον κλάδο δεσπόζει και που οι αλλαγές διαδέχονται η µία την άλλη, η 34th IPE - µε επαγγελµατισµό και κατάρτιση - θα φιλοξενήσει 25 σεµινάρια και διδακτικές παρουσιάσεις από εκπροσώπους διακεκριµένων εκδοτικών οίκων, συγγραφείς κι εκπαιδευτές καθηγητών, συµβάλλοντας στη συνεχή κι άρτια ενηµέρωση κι εξέλιξη. Η διεξαγωγή δύο εργαστηρίων, “ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ” από την Εύη Ζουρούδη Αργουδέλη και “EF- FECTIVE STRATEGIES FOR SUCCESS AT B2” από τον Stephen John Taylor, θα ολοκληρώσουν το διήµερο µε τον πιο εποικοδοµητικό τρόπο.

O ιδιοκτήτες κέντρων ξένων γλωσσών θα έχουν το δικό τους βήµα για να ανταλλάξουν ιδέες και λύσεις για τα προβλήµατα του χώρου, µέσα από τoν πλέον καθιερωµένο θεσµό της “οµάδας συζήτησης” που θα πραγµατοποιηθεί την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, στις 10.00.

Η είσοδος στην IPE, το κορυφαίο γεγονός στην ξενόγλωσση εκπαίδευση στη Βόρεια Ελλάδα, είναι ελεύθερη για όλους τους επαγγελµατίες του χώρου.

Λεπτοµερές πρόγραµµα βρίσκεται στο www.ip-exhibitions.eu ή διατίθεται δωρεάν στο γραφείο υποδοχής του Ξενοδοχείου The MET, 26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη.