To Quizdom είναι μια δωρεάν εφαρμογή που δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να συναγωνιστούν online απαντώντας στις ερωτήσεις του quiz. H Ελληνοαμερικανική Ένωση δημιούργησε το υλικό για την Αγγλική ομάδα του Quizdom η οποία προσφέρει στους μαθητές τη δυνατότητα να παίξουν και παράλληλα να εξασκήσουν τις γνώσεις τους στα Αγγλικά. Οι ερωτήσεις έχουν σχεδιαστεί έχοντας στόχο το επίπεδο Β2 και πιο συγκεκριμένα το ECCE τεστ.

Πώς ακριβώς λειτουργεί;

Αρχικά ‘κατεβάστε’ την εφαρμογή. Είναι πολύ απλή η διαδικασία και είναι εντελώς δωρεάν! Μπείτε στο Google Play ή στο App Store για να κατεβάσετε την εφαρμογή Quizdom. Δείτε οδηγίες στην ιστοσελίδα μας.

Γιατί να εγγραφείς στην Αγγλική ομάδα του Quizdom;

Η Αγγλική ομάδα βρίσκεται μέσα στη γενική εφαρμογή του Quizdom η οποία δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να εξασκήσουν με διασκεδαστικό τρόπο τα Αγγλικά τους χρησιμοποιώντας υλικό που χρησιμοποιείται στο επίπεδο του ECCE. Είναι πολύ πιθανό οι μαθητές σας να είναι εξοικειωμένοι με το Quizdom και να έχουν ήδη εγκαταστήσει την εφαρμογή στα κινητά τους τηλέφωνα ή σε tablet/iPad.

Μέσα από την Αγγλική ομάδα του Quizdom οι δικοί σας μαθητές μπορούν να συναγωνιστούν με άλλους μαθητές που προετοιμάζονται για την εξέταση του ECCE οι οποίοι είτε βρίσκονται μέσα στην ίδια τάξη προετοιμασίας είτε και οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα. Η αναμέτρηση αυτή δίνει ισχυρό κίνητρο στους μαθητές να εξασκήσουν ακόμη περισσότερο τα Αγγλικά τους.