Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το καινούριο ανανεωμένο της website της HILLSIDE PRESS www.elthillside.com που έχει διαμορφωθεί ειδικά για οποιονδήποτε καθηγητή/τρια της αγγλικής γλώσσας, απ’οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Ο νέος αυτός ιστότοπος σας δίνει τη δυνατότητα να:


ü παρακολουθήσετε τις βιντεοπαρουσιάσεις των βιβλίων της HILLSIDE PRESS


ü δείτε webinars με ιδέες για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας


ü πλοηγηθείτε στα διαδραστικά e-book των σειρών μας



Πέρα από τον κατάλογο των βιβλίων της HILLSIDE PRESS oι καθηγητές/τριες έχουν πρόσβαση σε μια δεξαμενή με ιδέες και προτάσεις για τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας με extra υλικά για χρήση στην τάξη στην κατηγορία Teacher’s Resources, όπου θα βρουν certificates, extra tests, keys to test books & grammar books, stories, fun activities, photocopiable materials, syllabus designs κ.ά.

Επιπλέον, για τη συνεχή επιμόρφωσή των εκπαιδευτικών υπάρχουν τα τελευταία νέα του κλάδου, επιστημονικά άρθρα και παρουσιάσεις powerpoint σε θέματα παιδαγωγικής, ψυχολογίας και κοινωνιολογίας της εκπαίδευσης.

Ιδιαίτερα οι Ιδιοκτήτες Κ.Ξ.Γ έχουν τον δικό τους χώρο στο website, όπου λαμβάνουν διαρκή ενημέρωση σχετικά με φοροτεχνικές εξελίξεις, ενίσχυση του έργου τους με Ιδέες Marketing για τη λειτουργία, την προώθηση, την επικοινωνία και την ανάπτυξη του Κέντρου τους καθώς και χρήσιμες επαφές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τους ρόλο.

Για τη νέα σχολική χρονιά θα λειτουργεί και το εύχρηστο και λειτουργικό e-shop της HILLSIDE PRESS για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης.