ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Είναι πλέον φανερό ότι τα μέτρα που προετοιμάζει η κυβέρνηση θα οδηγήσουν στον αφανισμό τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις της χώρας στις οποίες ανήκει η συντριπτική πλειοψηφία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών. Οι ρυθμίσεις τόσο για την φορολογία όσο και για τα ασφαλιστικά θέματα αυξάνουν το φορολογικό κόστος και το κόστος των εισφορών σε απαγορευτικά για τον κλάδο επίπεδα.

Στο πλαίσιο των πανελλήνιων κινητοποιήσεων ενάντια σε αυτές τις πολιτικές, η Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κάλεσε τα μέλη της να συμμετέχουν, διατρανώνοντας την αντίθεσή τους σε αυτά που σχεδιάζονται.

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να συμμετέχει και ο Κλάδος μας στις πανελλήνιες αυτές εκδηλώσεις διαμαρτυρίας και προτείνουμε να παραμείνουν κλειστά τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, την Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου.

Για να αντιληφθούν τόσο η κυβέρνηση όσο και οι δανειστές μας ότι οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες της χώρας μας δεν αντέχουν πλέον την περαιτέρω πτωχοποίηση και την υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου.

Γραφείο Τύπου

Πανελλήνιου Συνδέσμου Καθηγητών – Ιδιοκτητών

Κέντρων Ξένων Γλωσσών

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ακαδημίας 98-100 / Αθήνα, 106 77 Τηλ. 210 3830752 (7 γραμμές), Fax 211 7600080-82, email: [email protected]