Γ. Ζηκόπουλος: Ερωτήσεις στον Τ. Πετρόπουλο για μαύρα ιδιαίτερα και παράνομα ιδιαίτερα – 22.2.2017 (VIDEO)

Παρέμβαση του Γ. Ζηκόπουλου για την παραοικονομία των μαύρων ιδιαιτέρων και των παράνομων οικοδιδασκαλείων στον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιο Πετρόπουλο, στη συνεδρίαση Δ.Σ. του ΕΕΑ, Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Τον Υφυπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Αναστάσιο Πετρόπουλο, συνάντησε ο Πρόεδρος, κ. Γ. Ζηκόπουλος στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου, την Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017.

Ο Πρόεδρος κ. Ζηκόπουλος, στην αυστηρή παρέμβαση στον κ. Υφυπουργό απηύθυνε ερωτήματα σχετικά με την παραοικονομία των μαύρων ιδιαιτέρων και των παράνομων οικοδιδασκαλείων.

Η απάντηση του Υφυπουργού είχε ως εξής:

«Μεγάλο είναι το πρόβλημα της εισφοροδιαφυγής και των εργασιών με την “βαλίτσα”. Η κυβέρνηση εξετάζει, σε συνεργασία με τους κλάδους και τα επιμελητήρια, πως θα αντιμετωπιστεί το θέμα γιατί η παραοικονομία και ο αθέμιτος ανταγωνισμός είναι βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας και των υγειών επιχειρήσεων».

Επιπλέον, ο κος Υφυπουργός, δεσμεύτηκε να ορίσει κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Ζηκόπουλο προκειμένου ο Πρόεδρος μας να του παραθέσει τρόπους εξεύρεσης λύσεων και αντιμετώπισης των μαύρων ιδιαιτέρων μαθημάτων και των παράνομων «οικοδιδασκαλείων» που αποτελούν μάστιγα για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών.

  • Για σχετικό βίντεο με τα ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος μας κ. Γ. Ζηκόπουλος στον Υφυπουργό, πατήστε εδώ

  • Για σχετική επιστολή του ΠΣΚΙΚΞΓ με αποδέκτες τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Παιδείας, την Υπουργό Εργασίας και τους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών, πατήστε εδώ