Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος

και τα Διοικητικά Συμβούλια του Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. και του Ταμείου Αρωγής

ευχαριστούν τα 600 Μέλη που συμμετείχαν

στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας

την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στο μουσικό κέντρο «Φωταέριο»

altΜια θαυμάσια βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην Ετήσια Χοροεσπερίδα – Κοπή Πίτας του Συνδέσμου μας. Η εκδήλωση αποδείχθηκε ιδιαιτέρως επιτυχημένη, αφού είχε εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή και όλοι πέρασαν ένα αξέχαστο βράδυ με πολύ κέφι και μουσική. Ξεχωριστό τόνο φέτος έδωσε η Ορχήστρα Europalso που παρουσίασε ένα εξαίσιο μουσικό πρόγραμμα με την καλλιτεχνική επιμέλεια και καθοδήγηση των μαέστρων μας, Παύλου Καρποδίνη και Γιάννη Ιωάννη.

Η εκδήλωση τα περιείχε όλα: γνωστά και αγαπημένα ελληνικά τραγούδια, χορό, διασκέδαση, φαγητό, κοπή βασιλόπιτας και απεριόριστο ποτό. Σύντομη εμφάνιση έκανε και η ελληνίδα ηθοποιός και χορεύτρια, Ελένη Φιλίνη, η οποία ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο αξέχαστες λαϊκές επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Ζαχαριάδης Κώστας, Διευθυντής Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ, Χατζηδάκης Κωστής, Αντιπρόεδρος ΝΔ, Γεννιά Γεωργία, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α’ Πειραιά, Ράπτη Ζωή, Υπεύθυνη Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος ΝΔ, Ιωάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος Ε.Ε.Α., Λεβετσοβίτης Νικόλαος, Α’ Αντιπρόεδρος Ε.Ε.Α., Βαρτανιάν Μηνάς, Νομικός Σύμβουλος Ε.Ε.Α. και σύμβουλος της Αστικής Εταιρείας «ΈΝΩΣΗ KXG EUROPALSO», Σημαντήρης Στρατής, Νομικός Σύμβουλος Europalso, Κοντοράβδη Μαρία-Ελένη, Συντονίστρια Ευεξίας Γέλιου.

Δυναμικό παρών, τέλος, σε αυτή τη μεγάλη συνάντηση του Κλάδου, έδωσε και η νεώτερη γενιά, τα Μέλη του Second Generation, που ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια επόμενη εκδήλωση το προσεχές καλοκαίρι.

Κατά κοινή ομολογία, όλοι οι συμμετέχοντες μείνανε κατενθουσιασμένοι αφού για πρώτη φορά είχαν την ευκαιρία να ακούσουν και να θαυμάσουν γνωστούς, φίλους, συγγενείς και συναδέλφους. Το αποτέλεσμα ήταν πέρα για πέρα άρτιο και εντυπωσιακό!

altaltalt
altaltalt
altaltalt
altaltalt
altaltalt
altaltalt