Η Αγγλία φημίζεται για τα καλά της πανεπιστήμια και πολλοί είναι οι φοιτητές που την προτιμούν για να κάνουν εκεί τις σπουδές τους. Αν βρίσκεται στις προτιμήσεις σας και δεν ξέρετε σε ποιο πανεπιστήμιο να πάτε μπορείτε να κάνετε κι εσείς την έρευνά σας για να επιλέξετε το καλύτερο! Σύμφωνα με τις εφημερίδες Guardian και Times πρώτο είναι το πανεπιστήμιο του Κέϊμπριτζ.

Στην λίστα των καλύτερων πανεπιστημίων του Λονδίνου πρώτο είναι το πανεπιστήμιο του Κέϊμπριτζ, σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian που κάθε χρόνο κατατάσσει την λίστα των βρετανικών πανεπιστημίων, όπως και εκείνη των Times που αποτελούν τις πιο έγκυρες του βρετανικού Τύπου, συνιστώντας κριτήριο επιλογής ιδρυμάτων για χιλιάδες φοιτητές εντός και εκτός Βρετανίας.

Στην δεύτερη θέση έρχεται το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ενώ τρίτο και κατά ιδρωμένο ακολουθεί το London School of Economics και το πανεπιστήμιο του St Andrews. Την προτεινόμενη δεκάδα συμπληρώνουν τα πανεπιστήμια Warwick (Γουόρικ) , Universirty College of London, Durham (Ντάραμ), Lancaster, Bath και Exeter.


ipaideia.gr