To Γαλλικό Ινστιτούτο για τα αποτελέσματα των εξετάσεων DELF-DALF :

Από σήμερα μπορείτε να συμβουλεύεστε τα αποτελέσματα εξετάσεων DELF-DALF μέσω της ιστοσελίδας του Γαλλικού ινστιτούτου Ελλάδος http://www.ifa.gr/fr/ και Θεσσαλονίκης https://www.ift.gr/fr/ : (ιδέ αντίστοιχες ιστοσελίδες). Όπως σας είχαμε ενημερώσει από την ημέρα που κάνατε την εγγραφή σας (κανονισμός εξετάσεων), τα αποτελέσματα αναρτώνται βάσει κωδικού υποψηφίου και επωνύμου ή μέσω κέντρου εγγραφής. Ο κάθε υποψήφιος πληκτρολογεί τον 12ψήφιο κωδικό του καθώς και το επίθετό του. Τα κέντρα γλωσσών/σχολεία, πληκτρολογούν τον κωδικό τους καθώς και τον κωδικό πρόσβασης.

Οποιαδήποτε ένσταση επί του αποτελέσματος των εξετάσεων DELF – DALF γίνεται αποδεκτή εφόσον πληροί τις προϋποθέσεις του κανονισμού και αποσταλεί ηλεκτρονικά ([email protected]) το αργότερον έως την 6η Φεβρουαρίου 2020.

Τα ποσοστά επιτυχίας θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος ( Υπηρεσία εξετάσεων) . Τα αποτελέσματα του πανεπιστημίου της Σορβόννης αναμένονται προσεχώς από το εν λόγω πανεπιστήμιο. Για τις εξετάσεις αυτές δεν γίνονται αποδεκτές αιτήσεις αναθεώρησης και κατά συνέπεια δεν απαντούμε σε τυχόν επιστολές.

Μπορείτε επίσης, μαζί με τ’ αποτελέσματα (accès candidat), να εκτυπώνετε και την απόδειξη πληρωμής εξετάστρων.

Για την αποστολή των διπλωμάτων ισχύει ο κανονισμός και το σύστημα αποστολής το οποίο υιοθετήθηκε από το 2018 και ισχύει για όλους τους υποψηφίους-σχολείακέντρα ξένων γλωσσών