Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Eπιστολή Europalso για την ένταξη και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών στο ΕΣΠΑ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Επιστολή του Συνδέσμου μας προς τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης με αίτημα να ενταχθούν και οι επιχειρηματίες του Κλάδου των κέντρων ξένων γλωσσών στο ΕΣΠΑ: «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. Αρ. Πρωτ: 36402/5Ρ/2019 Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2019 ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ευστάθιο Γιαννακίδη Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π.

 • Universal Project Europalso “Save the Oceans”: Τρόποι Συμμετοχής των ΚΞΓ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Universal Project Europalso “Save the Oceans” Σε συνεργασία με: Β ezos Family Foundation και Educational and Training Consultants (ETC) Λ . Κουρή , Σ . Αντωνάρου ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελληνίου Συνδέσμου Καθηγητών Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών σας προσκαλούν να συμμετέχετε στην μεγάλη περιβαλλοντική εκστρατεία του Συνδέσμου μας Universal Project Europalso “Save the Oceans” για την.

 • ΟΕΦΕ: Ακατανόητη η διαστρέβλωση των θέσεων της ΟΕΦΕ από την ΟΙΕΛΕ για την ΣΣΕ

  Φροντιστήρια

  ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΗ Η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Ο.Ε.Φ.Ε. ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ι.Ε.Λ.Ε. | Ανακοίνωση του Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. Με έκπληξη διαβάσαμε πρόσφατα σε Μ.Μ.Ε. ανακοίνωση της ΟΙΕΛΕ, η οποία εγκαλεί την Ο.Ε.Φ.Ε. για την προσφυγή που έχει καταθέσει και πρόκειται να εκδικαστεί μετά από επτά αναβολές (!) στις 5 Φεβρουαρίου. Η προσφυγή της Ο.Ε.Φ.Ε. αφορά την ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργού Παιδείας για τον καθορισμό με Υπουργική Εγκύκλιο τελικά του καθορισμού του.

 • EUROPALSO: Ασφαλιστικές εισφορές ΕΦΚΑ στους τίτλους κτήσης

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Α. Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών ΕΦΚΑ στους τίτλους κτήσης (τίτλος κτήσης: πρώην απόδειξη επαγγελματικής δαπάνης). Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το σχετικό Δελτίο Τύπου του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Β. Σημαντικά στοιχεία σχετικά με την απόφαση: Από 1/1/2019 θα πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές όσοι αμείβονται με τίτλο κτήσης.

 • Ανανέωση Άδειας διδασκαλίας σε ΚΞΓ: Ερωτήσεις - Απαντήσεις

  Άδειες Κ.Ξ.Γ. / Καθηγητών

  Ανανέωση Άδειας Διδασκαλίας: Όλα όσα πρέπει να ξέρω Η ανακοίνωση του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. σχετικά με την ανάγκη ανανέωσης της Άδειας Διδασκαλίας των καθηγητών είχε ως αποτέλεσμα τα τηλέφωνα στην υπηρεσία να χτυπάνε ασταμάτητα, καθώς ο κόσμος καλεί συνεχώς για διευκρινίσεις. Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τις βασικές πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε ώστε να κάνετε τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα. ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ;.

 • ΟΙΕΛΕ: Ξεκινά ο διάλογος για ΣΣΕ στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Η σημερινή συμφιλιωτική διαδικασία, μετά από αίτηση της ΟΙΕΛΕ, στο Υπουργείο Εργασίας με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ομοσπονδίας και των τριών εργοδοτικών Οργανώσεων στο χώρο των Κέντρων Ξένων Γλωσσών είχε θετικό αποτέλεσμα. ΟΙΕΛΕ Ο Πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ, αφού τόνισε ότι στο παρελθόν υπήρξε συναίνεση και σοβαρός κοινωνικός διάλογος με εργοδοτικές ενώσεις του χώρου, τόνισε πως η διαδικασία αυτή πρέπει να επανεκκινήσει.

 • EUROPALSO: Πως Θα λειτουργήσουν την Τρίτη 8 Ιανουαρίου τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Σε ανακοίνωση του Europalso αναφέρεται ότι σύμφωνα με απόφαση του εκάστοτε Δήμου, λόγω εκτάκτων αναγκών (παγετός – χιονόπτωση) σήμερα, Τρίτη 8 Ιανουαρίου σε πολλές περιοχές της Αττικής θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία α/βαθμιας και β/θμιας εκπαίδευσης των Περιφερειακών Ενοτήτων της Περιφέρειας Αττικής Εφόσον οι καιρικές συνθήκες δεν βελτιωθούν, οι Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών που αδυνατούν να λειτουργήσουν.

Back to Top