Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Ανοίγουν 1η Ιουνίου τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Η στήριξη της επιχειρηματικότητας βρέθηκε στην ατζέντα της συνάντησης του προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννη Χατζηθεοδοσίου με τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση. Σύμφωνα με πληροφορίες από το επιμελητήριο, ένα από τα θέματα που συζήτησαν τη Δευτέρα ο υφυπουργός και ο πρόεδρος ήταν το θέμα του ανοίγματος των Κέντρων Ξένων Γλωσσών για παιδιά δημοτικού, με τον κ.

 • ΕΟΠΠΕΠ: Επικαιροποίηση άδειας Φροντιστηρίου, Κέντρου Ξένων Γλωσσών

  Φροντιστήρια

  Σας υπενθυμίζουμε ότι ΟΛΟΙ οι φορείς (φυσικά και νομικά πρόσωπα), οι οποίοι κατέχουν ισχύουσα άδεια Φροντιστηρίου ή /και Κέντρου Ξένων Γλωσσών, επικαιροποιούν ανά διετία τις άδειες τους, έως την 31η Μαΐου κάθε δεύτερου έτους, με τη διαδικασία της αναγγελίας. {ad} ΕΟΠΠΕΠ Κατ’ εξαίρεση για το έτος 2020, διευκρινίζεται ότι κατατίθενται η αίτηση και τα δικαιολογητικά που μπορούν να προσκομιστούν άμεσα μέχρι 31.05.2020.

 • Webinar ΕΕΑ για Κέντρα Ξένων Γλωσσών – Πέμπτη, 14 Μαίου, 19.00

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Υγειονομικά – Φορολογικά – Ασφαλιστικά – Νομικά ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούν στο Διαδικτυακό σεμινάριο ΕΕΑ, αποκλειστικά για ιδιοκτήτες Κ.Ξ.Γ. Φορολογικά – Ασφαλιστικά – Νομικά – Υγειονομικά θέματα Γεώργιος Ζηκόπουλος , Πρόεδρος Europalso , M έλος Διοικητικής Επιτροπής ΕΕΑ Παναγιώτης Παντελής , Φοροτεχνικός Σύμβουλος, οικονομικός επόπτης ΕΕΑ Ηλίας Χατζηγεωργίου .

 • «Τι θα γίνει με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών για τους μαθητές Δημοτικού;»

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  O βουλευτής Ηρακλείου με το ΜέΡΑ25, Γιώργος Λογιάδης, κατέθεσε ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κα Νίκη Κεραμέως με θέμα την έναρξη των μαθημάτων στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών {ad} Η ερώτηση : Κατόπιν των εξαγγελιών στις οποίες προέβη η Υπουργός Παιδείας για την έναρξη μαθημάτων στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών (με ισχυρή σύσταση για τηλεκπαίδευση).

 • Γ. Ζηκόπουλος: Είμαστε κέντρα ξένων γλωσσών όχι φροντιστήρια

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Ο πρόεδρος Europalso και πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών, Γιώργος Ζηκόπουλος, σε συνέντευξη του στον Real Fm Θεσσαλονίκης και στη δημοσιογράφο Μαρία Σαμολαδά, μίλησε για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την πανδημία του κορωνοϊού σε εκπαιδευτικό και οικονομικό επίπεδο, για τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας μέσα στις νέες συνθήκες.

 • Φροντιστήρια: Σύσταση της ΟΕΦΕ να συνεχίσουν τα μαθήματα εξ αποστάσεως και όχι δια ζώσης

  Φροντιστήρια

  Mετά από διεξοδική συζήτηση και προβληματισμό, στο Δ.Σ. της Ο.Ε.Φ.Ε. και στη Συνέλευση Αντιπροσώπων που συνεδρίασε με τηλεδιάσκεψη χθες 3-5-2020, ομόθυμη Απόφαση ήταν να απευθύνουμε μία σύσταση προς όλους τους Ιδιοκτήτες Φροντιστηρίων: Να συνεχίσουμε τα μαθήματα εξ αποστάσεως και όχι δια ζώσης και στη νέα φάση που έχουμε εισέλθει. ΟΕΦΕ Ακούγοντας τις ενδιαφέρουσες και άκρως κατατοπιστικές οδηγίες για τα μέτρα που πρέπει να διασφαλιστούν για.

Back to Top