Αθήνα, 27.09.2017. Τη μοναδική εμπειρία να γνωρίσουν από κοντά τα πλέον διακεκριμένα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας θα έχουν όσοι επισκεφθούν την Έκθεση BRITISH OPENDAYS στις 14 Οκτωβρίου. Η έκθεση απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές και γονείς που ενδιαφέρονται για σπουδές σε προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο στη Μεγάλη Βρετανία

Παρουσία απεσταλμένων των πανεπιστημίων και έμπειρων εκπαιδευτικών συμβούλων, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και ενημερωτικά σεμινάρια σχετικά με ένα πλήθος ζητημάτων που αφορούν στις σπουδές στη Μ. Βρετανία.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες θα μπορέσουν να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τη διαδικασία και τις προϋποθέσεις εισαγωγής, το κόστος σπουδών και διαβίωσης, αλλά και την κάλυψη των εξόδων σπουδών μέσω ειδικής χρηματοδότησης.

Οι ειδικοί θα αναλύσουν επίσης τη σύνδεση των εν λόγω πτυχίων με την αγορά εργασίας και θα απαντήσουν σε απορίες σχετικά με το περιεχόμενο των σπουδών.

Η Έκθεση θα παργματοποιηεθεί το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο RADISSON BLU PARK Hotel στο Πεδίον του Άρεως, στην Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή και να λάβουν περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.britishopendays.com.

Η έκθεση φιλοξενείται από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Network, τον μεγαλύτερο φορέα UCAS στην Ελλάδα.

Η είσοδος στο event είναι ελεύθερη.

Γενικές Πληροφορίες:

Ημερομηνία: Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2017

Ώρες: 12:00 - 20:00

Τοποθεσία: RADISSON BLU PARK HOTEL, Λεωφ. Αλεξάνδρας 10, Πεδίον Άρεως, Αθήνα

Online Εγγραφή / Web Check In: www.britishopendays.com

Στοιχεία επικοινωνίας για περαιτέρω πληροφορίες:

Υπόψη Δεσπούδη Έλενα

e-mail: [email protected]

Τηλ. 2310-240394