Το 2014, το CaMLA θα εφαρμόσει νέο σύστημα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για το ECCE (Examination for the Certificate of Competency in English) και το ECPE (Examination for the Certificate of Proficiency in English). Το σύστημα αυτό θα έχει δύο σημαντικά χαρακτηριστικά:
  • Οι εξεταζόμενοι θα λαμβάνουν τα αποτελέσματά τους σε αριθμητική κλίμακα και για τις τέσσερις ενότητες της εξέτασης.

  • Οι εξεταζόμενοι των οποίων ο μέσος όρος στις τέσσερις ενότητες είναι ίσος με 650 ή υψηλότερος θα επιτυγχάνουν στην εξέταση και θα αποκτούν το πιστοποιητικό.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο τρόπο παρουσίασης των αποτελεσμάτων, μπορείτε να κατεβάσετε τo Νέο σύστημα ανακοίνωσης αποτελεσμάτων για τις εξετάσεις ECCE & ECPE το 2014 (PDF).

Χρονοδιάγραμμα για το νέο σύστημα ανακοίνωσης αποτελεσμάτων Εξέταση Πρώτη ημερομηνία εφαρμογής νέου συστήματος ανακοίνωσης αποτελεσμάτων ECCE Μάρτιος 2014 ECPE Νοέμβριος 2014

Βαθμολόγηση της έκθεσης στο ECCE

Το αρχείο Νέο σύστημα βαθμολόγησης για το ECCE 2014: Δείγματα Εκθέσεων και Σχόλια (PDF) περιέχει σταθμισμένες εκθέσεις που έχουν ετοιμαστεί από εκπαιδευμένους βαθμολογητές του CaMLA. Παρουσιάζει πως εφαρμόζεται Η κλίμακα βαθμολόγησης της έκθεσης του ECCE (PDF) ώστε να βαθμολογείται αναλυτικά αυτή η ενότητα. Ο βαθμός επιτυχίας στην έκθεση είναι αριθμητική βαθμολογία ίση ή υψηλότερη του 650.

Παρακαλούμε επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα μας και το σύστημα Orfeas για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο σύστημα βαθμολόγησης.