Κέντρα Ξένων Γλωσσών

 • ΠΟΙΚΞΓ: Παρατηρήσεις για το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για τα ΚΞΓ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Προς: Υπουργό Παιδείας, κ.Κωνσταντίνο Γαβρόγλου Κύριε Υπουργέ, Όπως ξέρουμε να διαμαρτυρόμαστε, έτσι ξέρουμε και να αναγνωρίζουμε το καλό, εννοούμε τις ρυθμίσεις για τα κέντρα ξένων γλωσσών. Ναι, κύριε Υπουργέ, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και σε μεγάλο μέρος σύμφωνα με τα αιτήματά μας. Μερικές παρατηρήσεις τώρα: Παίρνουμε σαν δεδομένο ότι στο Νομοσχέδιο θα μπει διάταξη απάλειψης της υποχρέωσής μας να προσκομίσουμε οικοδομική άδεια και.

 • Europalso: Κατάργηση απαίτησης υποβολής δικαιολογητικών ΚΞΓ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Προς όλα τα Μέλη Το Υπουργείο Παιδείας επικοινώνησε με τον Πρόεδρό μας, κ. Γ. Ζηκόπουλο, και τον ενημέρωσε ότι στο νομοσχέδιο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας που θα κατατεθεί την επόμενη εβδομάδα θα καταργηθεί η απαίτηση για υποβολή δικαιολογητικών σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4547/2018. Ευχαριστούμε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στα δίκαια αιτήματά μας και συνέβαλαν στο να πετύχουμε την ανάκληση.

 • Μηνυτήρια αναφορά στον Υπουργό Παιδείας από το PALSO

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Μηνυτήρια αναφορά στον Υπουργό Παιδείας για την αδράνεια και αδιαφορία του ν’ασχοληθεί με τα μη αδειοδοτημένα κέντρα ξένων γλωσσών και παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα υπέβαλε η Ομοσπονδία, τονίζοντας την ποινική του ευθύνη εφόσον συνεχίσει αυτή την τακτική και διότι στο εξής τελεί σε γνώση της παραλείψεως.

 • Το Europalso δίπλα στα ΚΞΓ και τις οικογένειές τους: Συγκλονιστική επιστολή

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  1η Αυγούστου 2018 Ραφήνα Προς τον αξιότιμο κο Ζηκόπουλο, πρόεδρο EUROPALSO και τα αξιότιμα μέλη του δ.σ. του Συνδέσμου ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Αγαπητοί μου συνάδελφοι, Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να σας εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για την αυθόρμητη και άμεση συνδρομή που μου προσφέρατε, αμέσως μετά την καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι την 23η Ιουλίου 2018.

 • Συνάντηση PALSO με την υπεύθυνη τομέα Παιδείας ΝΔ κ.Νίκη Κεραμέως

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Συνάντηση με την κ.Νίκη Κεραμέως, υπεύθυνη του τομέα Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας είχαν εχθές ο Πρόεδρος Βασίλης Κροντήρης και ο Γεν.Γραμματέας Σόλων Ευαγγελόπουλος στα πλαίσια ενημέρωσης των κομμάτων της Βουλής. Στη συνάντηση θίχτηκαν τα βασικά προβλήματα του κλάδου μας όπως τα παράνομα κέντρα ξένων γλωσσών και ιδιαίτερα μαθήματα.

Back to Top