Κέντρα Ξένων Γλωσσών

 • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ EUROPALSO (23/3)

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Αρ. Πρωτ: 34339-3/2017 Αθήνα: 23 Μαρτίου, 2017 Προς: Συναδέλφους – Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ο πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Δ.Σ. με χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα μας συνεργασία με την P eople C ert. IELTS – PROJECT MANAGEMENT Λεπτομέρειες στην επόμενη εγκύκλιο Θέμα 1ον: I.E.C. – International Examination Centre Ημερομηνίες-προθεσμίες-εξέταστρα θερινής περιόδου ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ έως Παρασκευή.

 • Τρόμος σε ΚΞΓ: Ληστής εισέβαλε με μαχαίρι την ώρα του μαθήματος!

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε χθες σε φροντιστήριο όπου γινόταν μάθημα, όταν ένας κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε μέσα με μαχαίρι. Το βράδυ της Πέμπτης ο ληστής που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην περιοχή του ΟΣΕ στη Λάρισα, την ώρα που γίνονταν μάθημα και υπό την απειλή μαχαιριού πήρε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα από την έντρομη καθηγήτρια.

 • ΠΣΚΙΚΞΓ: Χοροεσπερίδα Μελών στο Φωταέριο 19/3/2017

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και τα Διοικητικά Συμβούλια του Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. και του Ταμείου Αρωγής ευχαριστούν τα 600 Μέλη που συμμετείχαν στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στο μουσικό κέντρο «Φωταέριο» Μια θαυμάσια βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην Ετήσια Χοροεσπερίδα – Κοπή Πίτας του Συνδέσμου μας.

 • NL - ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ. 769: ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ - ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - TESOL

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Αρ. Πρωτ: 34298-3/769/2017 Αθήνα: 17 Μαρτίου, 2017 Προς όλα τα Mέλη Θέμα 1ον Χοροεσπερίδα – Κοπή Πίτας (πατήστε εδώ) Δείτε εδώ αφίσα της εκδήλωσης ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Ελάτε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος. και τα Διοικητικά Συμβούλια Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. και Τ.Α. σας προσκαλούν στην ετήσια Χοροεσπερίδα και κοπή Πίτας , την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, ώρα έναρξης.

 • Βουλή: Πόση ακόμα ανοχή στα παράνομα ΚΞΓ και "Οικοδιδασκαλεία";

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Ερώτηση στη Βουλή για παράνομη λειτουργία Κέντρων Ξένων Γλωσσών κατέθεσε ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε επιστολή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αχαϊας προς τον Υπουργό Παιδείας, η οποία και κοινοποιήθηκε και στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ν.

 • Επιστολή ΠΟΙΚΞΓ στον Πρωθυπουργό για τα παράνομα μη αδειοδοτημένα ΚΞΓ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Η ΠΟΙΚΞΓ απέστειλε έγγραφο στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Παιδείας έγγραφη διαμαρτυρία σχετικά με τα παρανόμως λειτουργούντα ΚΞΓ χωρίς την προβλεπόμενη άδεια απο τον ΕΟΠΠΕΠ Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της ΠΟΙΚΞΓ Γιάννη Μιχαηλίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Καλό θα ήταν παρόμοια έγγραφα να σταλούν και από απλούς συναδέλφους, μέλη και μη μέλη σωματειων. Ο αγώνας είναι κοινός. Η ευθύνη είναι και ατομική. Το θέμα είναι γενικότερο.

 • Η Επαγγελματική Ημερίδα Europalso, 15/1/2017

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Άκρως ενδιαφέρουσα και ενημερωτική ήταν η Επαγγελματική Ημερίδα Europalso που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 15 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ σε κατάμεστο ακροατήριο ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών. Την εκδήλωση άνοιξε η Γενική Γραμματέας, κ. Έφη Θεοχάρη η οποία έκανε εκτενή παρουσίαση όλων των δράσεων και εκδηλώσεων του Συνδέσμου μας, οι οποίες, είτε βρίσκονται σε φάση υλοποίησης, είτε πρόκειται να πραγματοποιηθούν στο άμεσα προσεχές μέλλον.

 • Τι γίνεται όταν οι γονείς δεν πληρώνουν;

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσει κάποιος το θα κάνει με ένα παιδί που οι γονείς του δεν πληρώνουν. Και αυτό γιατί άλλος λαμβάνει την υπηρεσία που παρέχουμε και άλλος πληρώνει για αυτήν. Σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις που χρωστάνε τα περσινά δίδακτρα και στο δικό μου σχολείο όπως όλων μας. Αυτό που βλέπουμε σαν δάσκαλοι είναι το παιδί. Ωστόσο σαν επιχειρηματίες πρέπει να δούμε το άλλο μας παιδί που είναι το σχολείο μας. του Σ.

Back to Top