Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Σχολικές Αργίες: Ποιές μέρες δε λειτουργούν τα σχολεία

  Άδειες - Νομοθεσία

  ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΑΡΓΙΕΣ - Τί αναφέρεται στο νέο Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε σε ΦΕΚ - Τα νηπιαγωγεία και τα δημοτικά σχολεία δεν λειτουργούν τις ακόλουθες ημέρες και περιόδους: {ad} ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΑΡΓΙΕΣ , ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ α) τα Σάββατα και τις Κυριακές, β) την 28η Οκτωβρίου (εθνική εορτή), γ) από 24 Δεκεμβρίου μέχρι και 7 Ιανουαρίου (διακοπές Χριστουγέννων), δ) την Καθαρά Δευτέρα, ε) την 25η Μαρτίου (εθνική εορτή), στ) από τη Μ.

 • ΠΣΚΙΚΞΓ - ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ. 787: 32o ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

  Φροντιστήρια

  Νέα μεγάλη Πανελλαδική Καμπάνια ενημέρωσης γονέων και διαμόρφωσης της κοινής γνώμης. Προβάλλονται οι αξίες της συνεργατικής μάθησης σε οργανωμένα κέντρα ξένων γλωσσών και τα τεράστια μειονεκτήματα της οικοδιδασκαλίας Καθόλη την περίοδο εγγραφών από τέλη Αυγούστου έως τέλη Σεπτεμβρίου προβάλλονται συνεχώς και δυναμικά διαφημιστικά μηνυματα και σποτ σε: τηλεόραση, ραδιόφωνο, social media και διαδίκτυο, τοπικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

 • Το Υπουργείο Παιδείας για τα Κέντρα Μελέτης

  Άδειες Κ.Ξ.Γ. / Καθηγητών

  Ένα πρόβλημα φροντιστηριακής μετάλλαξης εξελίσσεται εδώ και αρκετό καιρό και απευθύνεται σε μαθητές Δημοτικού. Είναι γνωστό σε όλους ότι το Υπουργείο βρίσκεται σε διαβούλευση με εργοδοτικούς και συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων για την διαμόρφωση της τελικής θέσης του και της όποιας νομοθετικής παρέμβασης θα απαιτηθεί. Δημοσιεύματα και αναρτήσεις που προβάλουν το θέμα και τις πολλές πτυχές είναι θετικές.

 • ΟΙΕΛΕ: Παράνομα τα Κέντρα Μελέτης Δημοτικού

  Άδειες - Νομοθεσία

  Η ομοσπονδία ζητά έτσι την παρέμβαση της πολιτείας για τα παράνομα φροντιστηριακά μαθήματα, τον έλεγχο των κτηρίων, τις συνθήκες υγιεινής και ασφάλειας για μαθητές και εργαζόμενους, τα προσόντα και τους όρους εργασίας των εκπαιδευτικών, την φοροδιαφυγή και την αδήλωτη εργασία Συνάντηση με τον υφυπουργό Παιδείας, Δημήτρη Μπαξεβανάκη, ζητάει η ομοσπονδία των ιδιωτικών εκπαιδευτικών (ΟΙΕΛΕ).

Back to Top