Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Survivor η Ελλάδα στα φροντιστήρια

  Φροντιστήρια

  Εκθεση του ΚΑΝΕΠ της ΓΣΕΕ Οι έλληνες μαθητές μεταξύ των 28 της Ε.Ε. ξοδεύουν τον περισσότερο χρόνο για ιδιαίτερα μαθήματα Πριν από πολλά χρόνια, ένα δημοσίευμα ξάφνιασε την ελληνική κοινωνία προβληματίζοντας το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας. Το δημοσίευμα έλεγε ότι ο μαθητής είναι ο πιο σκληρά εργαζόμενος στη χώρα, γιατί εκτός από το σχολείο, δαπανά πολύ χρόνο για εξωσχολική βοήθεια.\ Ακολούθησαν αναλύσεις, συμπεράσματα και προτάσεις.

 • ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ EUROPALSO (23/3)

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Αρ. Πρωτ: 34339-3/2017 Αθήνα: 23 Μαρτίου, 2017 Προς: Συναδέλφους – Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ο πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Δ.Σ. με χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα μας συνεργασία με την P eople C ert. IELTS – PROJECT MANAGEMENT Λεπτομέρειες στην επόμενη εγκύκλιο Θέμα 1ον: I.E.C. – International Examination Centre Ημερομηνίες-προθεσμίες-εξέταστρα θερινής περιόδου ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ έως Παρασκευή.

 • Τρόμος σε ΚΞΓ: Ληστής εισέβαλε με μαχαίρι την ώρα του μαθήματος!

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Ένα πρωτοφανές περιστατικό έγινε χθες σε φροντιστήριο όπου γινόταν μάθημα, όταν ένας κουκουλοφόρος ληστής εισέβαλε μέσα με μαχαίρι. Το βράδυ της Πέμπτης ο ληστής που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, εισέβαλε σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών στην περιοχή του ΟΣΕ στη Λάρισα, την ώρα που γίνονταν μάθημα και υπό την απειλή μαχαιριού πήρε έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και χρήματα από την έντρομη καθηγήτρια.

 • ΠΣΚΙΚΞΓ: Χοροεσπερίδα Μελών στο Φωταέριο 19/3/2017

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και τα Διοικητικά Συμβούλια του Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. και του Ταμείου Αρωγής ευχαριστούν τα 600 Μέλη που συμμετείχαν στην ετήσια χοροεσπερίδα του Συνδέσμου μας την Κυριακή, 19 Μαρτίου, στο μουσικό κέντρο «Φωταέριο» Μια θαυμάσια βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι παρευρέθηκαν στην Ετήσια Χοροεσπερίδα – Κοπή Πίτας του Συνδέσμου μας.

 • NL - ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡ. 769: ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ - ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ - ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ - TESOL

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Αρ. Πρωτ: 34298-3/769/2017 Αθήνα: 17 Μαρτίου, 2017 Προς όλα τα Mέλη Θέμα 1ον Χοροεσπερίδα – Κοπή Πίτας (πατήστε εδώ) Δείτε εδώ αφίσα της εκδήλωσης ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ Ελάτε να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ O Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος. και τα Διοικητικά Συμβούλια Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. και Τ.Α. σας προσκαλούν στην ετήσια Χοροεσπερίδα και κοπή Πίτας , την Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, ώρα έναρξης.

 • Βουλή: Πόση ακόμα ανοχή στα παράνομα ΚΞΓ και "Οικοδιδασκαλεία";

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Ερώτηση στη Βουλή για παράνομη λειτουργία Κέντρων Ξένων Γλωσσών κατέθεσε ο Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος. Αφορμή για την ερώτηση αποτέλεσε επιστολή του Συλλόγου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Αχαϊας προς τον Υπουργό Παιδείας, η οποία και κοινοποιήθηκε και στο Χριστιανοδημοκρατικό κόμμα Ελλάδος. Σε αυτήν αναφέρονται τα εξής: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ Ν.

 • Επιστολή ΠΟΙΚΞΓ στον Πρωθυπουργό για τα παράνομα μη αδειοδοτημένα ΚΞΓ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Η ΠΟΙΚΞΓ απέστειλε έγγραφο στον Πρωθυπουργό και στον Υπουργό Παιδείας έγγραφη διαμαρτυρία σχετικά με τα παρανόμως λειτουργούντα ΚΞΓ χωρίς την προβλεπόμενη άδεια απο τον ΕΟΠΠΕΠ Σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της ΠΟΙΚΞΓ Γιάννη Μιχαηλίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: "Καλό θα ήταν παρόμοια έγγραφα να σταλούν και από απλούς συναδέλφους, μέλη και μη μέλη σωματειων. Ο αγώνας είναι κοινός. Η ευθύνη είναι και ατομική. Το θέμα είναι γενικότερο.

 • Η εκπαίδευση στους 12 κλάδους που πρέπει να εγκαταστήσουν POS μέχρι 30 Ιουνίου

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Περιθώριο έως τις 30 Ιουνίου θα έχουν, σύμφωνα με την Αυγή, οι επιχειρήσεις 12 βασικών κλάδων της αγοράς προκειμένου να εγκαταστήσουν τερματικά POS για πληρωμές με πλαστικό χρήμα. Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερος Τυπος οι επιχειρήσεις αυτές θα έχουν περιθώριο έως τις 30 Ιουνίου προκειμένου να τοποθετήσουν τερματικά. Η σχετική υπουργική απόφαση που αναμένεται σύντομα θα δίνει στις επιχειρήσεις αυτών των κλάδων περιθώριο 140 ημερών προκειμένου.

Back to Top