Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Ποιά είναι η διακασία δήλωσης επαγγελματικών λογαριασμών στην ΑΑΔΕ

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Ποιά είναι η διακασία δήλωσης επαγγελματικών λογαριασμών στην ΑΑΔΕ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΠΣΚΙΚΞΓ Σύμφωνα με την Εγκύκλιο ΔΕΑΦ 1167412 ΕΞ 2017, η οποία τροποποιεί την Απόφαση 45231/20.04.2017 «Ρύθμιση Υποχρέωσης Αποδοχής Πληρωμών με Κάρτα, σύμφωνα με το άρθρο 65 του ν. 4446/2016» προβλέπεται η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι επαγγελματίες που είναι υπόχρεοι σε POS βάσει ΚΑΔ για να δηλώσουν τους επαγγελματικούς λογαριασμούς τους στην ιστοσελίδα.

 • Μη πληρωμή διδάκτρων: Τι ισχύει για τις επισφαλείς απαιτήσεις

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Σύμφωνα με ενημέρωση του ΠΣΚΙΚΞΓ δεν εκπίπτουν από τα ακαθάριστα έσοδα της επιχείρησης οι προβλέψεις κάθε είδους, εκτός αν πρόκειται για προβλέψεις επισφαλών απαιτήσεων συμπεριλαμβανομένων και αυτών που προέρχονται από λιανικές πωλήσεις ή παροχή υπηρεσιών προς ιδιώτες και πληρούν τα κριτήρια που περιγράφονται στην ΠΟΛ.1056/2.3.2015. Επιγραμματικά: Για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις μέχρι το ποσό των 1.000€ που δεν έχουν εισπραχθεί για διάστημα.

 • Οι μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία - Γαλλικό Ινστιστούτο 29/11

  Σπουδές στο Εξωτερικό

  Tη Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ, διοργανώνουμε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος μια παρουσίαση για τις μεταπτυχιακές σπουδές στη Γαλλία. Τα βασικά σημεία της διάλεξης θα είναι: η παρουσίαση του κύκλου των μεταπτυχιακών σπουδών, η αναζήτηση προγράμματος σπουδών, οι διαδικασίες εισαγωγής, οι υποτροφίες και η φοιτητική ζωή στη Γαλλία. Όπως σε όλες οι συναντήσεις Campus France .

 • Αυτόματη αναγνώριση εγγράφων (OMR) – Μία έξυπνη λύση για την εκπαίδευση από τη CPI

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Η λύση της αυτόματης αναγνώρισης εγγράφων, χάρη στην τεχνολογία OMR (Optical Mark Recognition ) είναι μία λύση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών οργανισμών. Ουσιαστικά απαιτείται η χρήση ενός KODAK Scanner και του εξειδικευμένου λογισμικού ψηφιοποίησης KODAK Capture Pro. Ο σαρωτής έτσι, ‘’διαβάζει’’ αυτόματα τις απαντήσεις των μαθητών από τα ειδικά διαμορφωμένα φύλλα με τη μορφή Multiple Choice και αυτομάτως.

 • Ο Υπουργός Παιδείας για τα κέντρα μελέτης

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου απαντώντας σε Eπίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Αττικής του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ.Παναγιώτη (Πάνου) Σκουρολιάκου με θέμα: «Καθεστώς λειτουργίας των Κέντρων Μελέτης», είπε: Τα Κέντρα Μελέτης, για να το καταλάβει και η κοινωνία μας, είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν ορισμένα φροντιστήρια για να δημιουργήσουν εντός των φροντιστηρίων φροντιστήρια για παιδιά του δημοτικού.

 • EUROPALSO Εγκύκλιος μελών 27/10/2017

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Αρ. Πρωτ: 35362-3/795/2017 Αθήνα: 26 Οκτωβρίου, 2017 Προς όλα τα Mέλη Ψηφοδέλτιο Europalso ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ. Εκλογές αρχές Δεκεμβρίου. Στηρίζουμε και ενισχύουμε το ψηφοδέλτιο του Συνδέσμου μας ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ, που έχει αποδείξει ότι αγωνίζεται προς όφελος του Κλάδου μας και των μελών του. Αγνοούμε όλες τις άλλες φωνές που ζητούν την υποψηφιότητα ή την ψήφο μας. Η δύναμή μας είμαστε εμείς, ενωμένοι, δυνατοί.

 • EUROPALSO: Εγκύκλιος 20/10/2017

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Αρ. Πρωτ: 35353-3/794/2017 Αθήνα: 20 Οκτωβρίου, 2017 Προς όλα τα Mέλη Εκστρατεία Συγκέντρωσης Υπογραφών για Μαύρα Ιδιαίτερα (πατήστε εδώ) Θέμα 4ον: Research and promotion Centre for T.F.L. Europalso TESOL Colloquium–IATEFL, 21-22/10 Platinum Sponsor: Europalso Αφίσα (πατήστε εδώ) Πρόγραμμα διημέρου (πατήστε εδώ) Το Europalso και οι Εξετάσεις ESB προσφέρουν δωρεάν το Colloquium σε όλους τους ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Εφηβεία από το Α έως.

Back to Top