Οι εξετάσεις Cambridge English είναι γνωστές παγκοσμίως και αναγνωρίζονται από σχολεία, πανεπιστήμια αλλά και από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα σε όλο τον αγγλόφωνο κόσμο.

Η επιτυχία σε εξετάσεις Cambridge English, παρέχει ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που αποδεικνύει το επίπεδό σας στην Αγγλική γλώσσα.

Εγγραφείτε για τις εξετάσεις Cambridge English Μαρτίου/Μαΐου/Ιουνίου

Δεσμευόμαστε ώστε η εμπειρία των εξετάσεων Cambridge English μαζί μας να είναι θετική και ευχάριστη.

Στη σελίδα αυτή, θα βρείτε τις ημερομηνίες των εξετάσεων, τα εξέταστρα και τις ημερομηνίες εγγραφής για τις προσεχείς εξετάσεις Cambridge English.

Δεχόμαστε εγγραφές από υποψηφίους από όλη την Ελλάδα και διεξάγουμε εξετάσεις στα παραπάνω εξεταστικά κέντρα. Τα κέντρα μας υπόκεινται σε κριτήρια ελάχιστου αριθμού εγγραφών.

Οι εξετάσεις μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή (computer-based) γίνονται κυρίως στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές κατόπιν αιτήσεως.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας.

Εξετάσεις, ημερομηνίες και εξέταστρα

Γενικά Αγγλικά (paper-based)

Γενικά Αγγλικά (computer-based)

Εξετάσεις Young Learners

Εξετάσεις Business English

Νομικά και Οικονομικά Αγγλικά

Εξετάσεις για καθηγητές Αγγλικής γλώσσας

Τοποθεσία

Οργανώνουμε εξετάσεις Cambridge English σε πολλές πόλεις της Ελλάδος όπως: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κοζάνη, Λάρισα, Βόλος, Καρδίτσα, Ιωάννινα, Λαμία, Χαλκίδα, Αγρίνιο, Κέρκυρα, Ζάκυνθος, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ρέθυμνο, Ρόδος, Μύκονος, Σύρος, Αίγινα και άλλες.

Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ)

Το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Γλώσσες (ΚΕΠΑ) είναι ένα διεθνές πλαίσιο περιγραφής ικανοτήτων και ευχέρειας στις ξένες γλώσσες.

ΚΕΠΑA1A2B1B2C1C2
Εξετάσεις
Cambridge English

Key (KET)

Preliminary (PET)

Business Preliminary

First (FCE)

Business Vantage

Advanced (CAE)

Business Higher

Proficiency (CPE)