Διενεργούμε εξετάσεις IELTS σε βολικές, εβδομαδιαίες ημερομηνίες. Πολλές επιλογές ημερομηνιών στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις στην Ελλάδα.

Ελέγξτε το Σύστημα Ηλεκτρονικής Εγγραφής μας για ενημέρωση διαθεσιμότητας θέσεων σε πραγματικό χρόνο και βρείτε την ημερομηνία εξετάσεων που σας βολεύει.

Σημειώστε ότι εάν έχουν καταληφθεί όλες οι θέσεις συμμετοχής και είναι πλήρης η συγκεκριμένη εξεταστική, δε θα είστε σε θέση να δείτε την εξεταστική στο Σύστημα Ηλεκτρονικής Εγγραφής.

Θα λάβετε ένα email με τα πλήρη στοιχεία της εξέτασης (πρόγραμμα, πληροφορίες σχετικά με το χώρο διεξαγωγής των εξετάσεων) περίπου δύο εβδομάδες πριν από την εξέταση.

Οι παρακάτω πίνακες δείχνουν τις επερχόμενες ημερομηνίες εξετάσεων σε όλες τις πόλεις: Δείτε εδώ

Προφορικές εξετάσεις

Οι εξετάσεις παραγωγής προφορικού λόγου (Speaking) διενεργούνται την εβδομάδα μετά τις γραπτές εξετάσεις. Για τους υποψήφιους εκτός Αθηνών και Θεσσαλονίκης (βάση της διεύθυνσης που έχει δηλωθεί) οι προφορικές εξετάσεις διενεργούνται την ίδια ημέρα με τις γραπτές εξετάσεις.

Σημείωση: Οι προφορικές εξετάσεις διενεργούνται έως και τις 21.00 την ημέρα των γραπτών εξετάσεων. Παρακαλούμε μεριμνήστε για τον προγραμματισμό του ταξιδιού σας.

Οι ακριβείς λεπτομέρειες θα επιβεβαιωθούν με το πρόγραμμα εξετάσεων που θα λάβετε ηλεκτρονικά (με email) περίπου μία εβδομάδα πριν από τη γραπτή εξέταση.

Χώρος διεξαγωγής εξετάσεων

  • Οι ακριβείς πληροφορίες επιβεβαιώνονται στο πρόγραμμα εξετάσεων.
  • Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις αιτήσεις ή επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε απευθείας με το British Council.
  • Οι προθεσμίες εγγραφών υπόκεινται σε διαθεσιμότητα. Παρακαλείστε να ελέγξετε το Σύστημα Ηλεκτρονικής Εγγραφής μας για ενημέρωση διαθεσιμότητας θέσεων σε πραγματικό χρόνο.
  • Θέλετε να δώσετε το IELTS σε άλλη χώρα; Βρείτε εδώ τις πόλεις που μπορείτε να δώσετε το τεστ.

Εξέταστρα IELTS

Τα εξέταστρα του IELTS είναι €195.

Tα εξέταστρα του IELTS θα διαμορφωθούν στα €198 από τον Ιανουάριο 2018.