Προς τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας

κ. Πρόεδρε,


σας στέλνω αυτή την δήλωση για να σας ενημερώσω ότι σαν ελεύθερος Έλληνας πολίτης δεν αποδέχομαι την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας μου χωρίς να ερωτηθώ.Καμία κυβέρνηση –και ειδικά μία ΜΗ εκλεγμένη- δεν έχει δικαίωμα να μου αφαιρέσει δικαιώματα που μου παρέχει το Σύνταγμα της Ελλάδας χωρίς να με ρωτήσει.

Για αυτό τον λόγο, αλλά και για ένα σκασμό άλλες αντισυνταγματικές αποφάσεις που παίρνει αυτή η κυβέρνηση χωρίς να έχει εκλεγεί, σας ανακοινώνω πως από σήμερα σταματώ να την αναγνωρίζω σαν την Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ως εκ τούτου, δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση της, κανένα ψήφισμα της και καμία εξουσία της.

Σύμφωνα με το δικαίωμα που μου δίνει το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος, και σαν πατριώτης που είμαι, οφείλω να αντισταθώ με όποιο τρόπο μπορώ σε αυτή την μη νόμιμη κυβέρνηση. Έτσι, σας ενημερώνω πως από σήμερα και μέχρι την διεξαγωγή νόμιμων εκλογών προχωρώ στις παρακάτω δράσεις:

1. Δεν αναγνωρίζω καμία -μα καμία- χρηματική οφειλή προς το κράτος που να την διαχειρίζεται αυτή η μη νόμιμη κυβέρνηση. Έτσι, σταματώ να πληρώνω οποιοδήποτε φόρο, είτε έμμεσο είτε άμεσο.

2. Δεν αναγνωρίζω καμία οικονομική υποχρέωση προς δημόσια ή ιδιωτική υπηρεσία που να τελεί υπό τις οδηγίες της.

3. Δεν αναγνωρίζω καμία απόφαση εκτελεστικής αρχής που να τελεί υπό τις οδηγίες της –ειδικά με κατασχετικές διαθέσεις.

Οι παραπάνω δράσεις μου θα γίνουν αποκλειστικά και μόνο από το καθήκον που μου επιβάλλει το άρθρο 120 του Συντάγματος. Οποιαδήποτε αξιολόγηση ή εκδίκαση αυτών των δράσεων υπό άλλο πρίσμα θα είναι παράνομη και καθεστωτική.

Εγώ -και περίπου 11.000.000 ακόμα απόπαιδα- περιμένουμε την δικαίωση των προαναφερθέντων πράξεων μας και την αναγνώριση τους ως απόλυτα νόμιμες από μια κυβέρνηση που θα εκλέξει ο Ελληνικός Λαός. Από αυτήν περιμένουμε, επίσης, την αναγνώριση πως καμία ευθύνη δεν έχουμε για τις επιπτώσεις αυτών των πράξεων, όπως και την διαγραφή οποιασδήποτε ποινής μάς επιβληθεί από την παρούσα μη νόμιμη κυβέρνηση και εξαιτίας αυτών.

Φυσικά, κανένας κομματικός σχηματισμός δεν θα πάρει την ψήφο μας αν δεν μας εγγυηθεί πρώτα γραπτώς πως αναγνωρίζει τις προαναφερθέντες πράξεις μας ως πράξεις που έγιναν υπό το άρθρο 120 του Ελληνικού Συντάγματος, και που σκοπό είχαν την επαναφορά της νόμιμης τάξης.

Σας ευχαριστώ, κ. Πρόεδρε, για την υπομονή σας να με ακούσετε, και σας διαβεβαιώ πως μπορείτε να επαφίεστε στην πατριωτική μου συνείδηση.

Με πολεμικούς χαιρετισμούς και δια τιμής

Το Απόπαιδο


apopaido.blogspot.comPosted Image