Πέραν της εκπαιδευτικής ο σύλλογος ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών Ηρακλείου «Palso», αναλαμβάνει και κοινωνική δράση με σειρά εκδηλώσεων.

Πρώτη από αυτές η συγκέντρωση φαρμάκων και άλλων ιατρικών ειδών όπως σύριγγες, γάζες επιδέσμους, μετρητές ζαχάρου, πιεσόμετρα, ουροσυλλέκτες κλπ, τα οποία και θα δοθούν στο κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο του δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης Ηρακλείου.

Όλοι όσοι θέλουν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή, μπορούν να φέρουν όποιο από τα παραπάνω είδη επιθυμούν στα γραφεία του συλλόγου στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως 27, πίσω από το ξενοδοχείο “Galaxy”, έως και την Τρίτη 31 Ιουλίου, από τις 9 το πρωί έως τις 3 το απόγευμα.

Παράλληλα ο σύλλογος διοργανώνει ποδοσφαιρικό τουρνουά αλληλεγγύης το Σάββατο 14 Ιουλίου από τις 7 έως τις 10 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του Lido Soccer. Οι αγώνες θα είναι κυλιόμενοι διάρκειας 30 λεπτών και θα λάβουν μέρος οι ομάδα του συλλόγου, οι παλαίμαχοι του ΠΑΟ Δειλινό, οι παλαίμαχοι του Χάνδακα και η ομάδα προπονητών του Lido Soccer.

Σκοπός του τουρνουά είναι να συγκεντρωθούν τρόφιμα, είδη ένδυσης και υπόδησης, παιχνιδιών, βιβλίων, φαρμάκων και λοιπών ιατρικών ειδών. Για το λόγο αυτό και ο σύλλογος προσκαλεί τον κόσμο να παραστεί στους αγώνες και να ενισχύσει την κοινωνική αυτή προσπάθεια προσφέροντας ότι μπορεί από τα παραπάνω είδη.



sporfm.gr