Κέντρα Ξένων Γλωσσών

 • Native-non native speakers: Μια ακόμη διαστρεβλωμένη ιστορία στο "μαγικό" κόσμο του TEFL

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Από τότε που ήμουν μαθητής, το μακρινό 1985, εγώ και οι συμμαθητές μου αντιμετωπίζαμε με δέος τον "Άγγλο" που μας έκανε μάθημα, πέραν των "κλασικών" Ελλήνων διδασκόντων. Γράφει ο Emmanuel Bouhalakis Ήμασταν συνεπαρμένοι με το "real thing" που είχαμε εκεί μπροστά μας. Άν, δε, ήταν και θηλυκού γένους και (σχετικώς) νέα, τόσο το καλύτερο. Μια όμορφη Εγγλέζα ήταν νότα χαράς μέσα στα τότε ασπρόμαυρα κατά πλειοψηφία και άχαρα βιβλία.

 • Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας ΕΠΑνΕΚ : Τι αλλάζει για τα εκπαιδευτήρια

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Οι επιχειρήσεις του κλάδου εκπαίδευσης - κοινωνικής μέριμνας θα πρέπει να έχουν κατ’ ελάχιστον 3 ΕΜΕ αντί για 5 ΕΜΕ το έτος που προηγείται της ηλεκτρονικής υποβολής της πρότασης χρηματοδότησης. Ανακοινώθηκε η δεύτερη (2η) τροποποίηση για τη Δράση «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση», του #ΕΠΑνΕΚ, η οποία μεταξύ άλλων, αφορά μια από τις βασικές προϋποθέσεις συμμετοχής των επιχειρήσεων.

 • Eπιστολή Europalso για την ένταξη και των Κέντρων Ξένων Γλωσσών στο ΕΣΠΑ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Επιστολή του Συνδέσμου μας προς τον Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης με αίτημα να ενταχθούν και οι επιχειρηματίες του Κλάδου των κέντρων ξένων γλωσσών στο ΕΣΠΑ: «Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο, Εστίαση, Εκπαίδευση» του ΕΠΑνΕΚ 2014-2020. Αρ. Πρωτ: 36402/5Ρ/2019 Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2019 ΠΡΟΣ: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Ευστάθιο Γιαννακίδη Ειδική Γραμματέα Διαχείρισης Τομεακών Ε.Π.

Back to Top