Κέντρα Ξένων Γλωσσών

 • Πορεία διαμαρτυρίας Τρίτη, 5/12 - Νέος φορολογικός νόμος

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Την Τρίτη, 5/12 ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Καθηγητών – Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ενώσαμε τις δυνάμεις μας με άλλους κλάδους, από κοινού σε μια δυναμική κινητοποίηση κατά των άδικων μέτρων του νέου φορολογικού νομοσχεδίου, δείτε εδώ . Την Πέμπτη, 7/12 ψηφίστηκε στη Βουλή ο νέος φορολογικός νόμος, δείτε εδώ .

 • Tο ESB βραβεύτηκε ως ο καλύτερος εξεταστικός φορέας στη Μεγάλη Βρετανία.

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Το ESB βραβεύτηκε ως ο καλύτερος εξεταστικός φορέας στη Μεγάλη Βρετανία. Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι το ESB κέρδισε το πρώτο βραβείο που διεκδικούσαν σημαντικοί φιναλίστ. Η απονομή έγινε από το Federation of Awarding Bodies (FAB), εκπρόσωπο των κορυφαίων φορέων πιστοποίησης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, στις 30/11, στo Leicester Marriott Hotel. Το Europalso, ο μοναδικός αντιπρόσωπος των εξετάσεων ESB στην Ελλάδα.

 • EUROPALSO - ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2023

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Έως 31/10/2023 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), του Φ.Μ.Υ. που παρακρατήθηκε, (εφόσον παρακρατήθηκε από το προσωπικό μας), το μήνα Αύγουστο 2023. Έως 31/10/2023 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), της Προσωρινής Δήλωσης του Φόρου Αμοιβών Λοιπών Τρίτων που παρακρατήθηκε, (εφόσον παρακρατήθηκε), τον μήνα Αύγουστο 2023.

Back to Top