Πτυχία Εξετάσεις

 • Εξετάσεις SORBONNE Μαΐου 2023 - ΟΛΑ όσα πρέπει να ξέρετε

  Γαλλικά

  Δείτε την πρόσκλησή σας για τις εξετάσεις SORBONNE – Μαΐου 2023 , στην πλατφόρμα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος: Για το Sorbonne : examens.ifg.gr/convocations/sorbonne Για να συμβουλευθείτε και να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας παρακαλούμε όπως πληκτρολογήσετε τον κωδικό σας και το επώνυμο, ή επώνυμο, όνομα και το ΕΤΟΣ (μόνο) γεννήσεώς σας. Τα κέντρα ξένων γλωσσών, καθώς και τα σχολεία.

 • Νέα συνεργασία Europalso – ESB: Online ESB Exams for Adults B1, B2, C1, C2

  Αγγλικά

  Νέα συνεργασία Europalso – ESB Με χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με το ESB , για τη διεξαγωγή εξετάσεων για ενήλικες στα επίπεδα Β1, Β2, C 1, C 2 . Πρόκειται για μια νέα, σημαντική παροχή που προσφέρει ο Συνδεσμός μας στα ΚΞΓ, στο πλαίσιο των αναβαθμισμένων υπηρεσιών του, προκειμένου να προσελκύσουμε νέους ενήλικες πελάτες και να αυξήσουμε τα έσοδα μας. Λεπτομέρειες στην επόμενη εγκύκλιο.

 • Aκαδημαϊκά και Επαγγελματικά Αγγλικά με την EPiQ Assessment!

  Αγγλικά

  Εξετάσεις VEC: Επαγγελματικά Αγγλικά με τη σφραγίδα του Πανεπιστημίου Greenwich Βελτιώστε τα Αγγλικά σας, εξοικειωθείτε με την ορολογία του τομέα εργασίας σας και πιστοποιείστε το επίπεδο γλωσσομάθειάς σας, ενώ εξελίσσετε τις επαγγελματικές σας δεξιότητες. H πιστοποίηση Vocational English Certificate απευθύνεται σε νέους και έμπειρους επαγγελματίες και καλύπτει τις γλωσσολογικές ανάγκες 110 ειδικοτήτων. Γιατί να την προτιμήσετε;.

 • Οδηγίες για τις εξετάσεις DELF – DALF – SORBONNE Δεκεμβρίου 2022

  Γαλλικά

  Οδηγίες για τις εξετάσεις DELF – DALF – SORBONNE Δεκεμβρίου 2022 1. Παρουσιάζεστε στο εξεταστικό κέντρο με την πρόσκλησή σας και την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. 2. Στις εξετάσεις απαγορεύεται η ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου, smart watch, ταμπλέτας. 3. Ο υποψήφιος γράφει μόνο με στυλό διαρκείας μαύρου ή μπλε χρώματος. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε διορθωτικού: για τυχόν διόρθωση, απλά διαγράφεται από τον υποψήφιο ό,τι θέλει να διορθώσει.

 • Οδηγίες εξετάσεων Sorbonne B2 - C1-C2 εξ' αποστάσεως

  Γαλλικά

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ SORBONNE B2-C1-C2 ΕΞ'ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ Χρησιμοποιείτε μόνο υπολογιστή (όχι κινητό ή ταμπλέτα) και φοράτε υποχρεωτικά ακουστικά. Χρησιμοποιείτε μόνο την δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση και όχι εκείνη του καθηγητή σας ή του Σχολείου / Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Εάν δεν έχετε καταχωρήσει, σύμφωνα με την επισήμανση που υπάρχει στην διαδικασία εγγραφής, την προσωπική ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

 • Black Friday 2022: Teachers in Black - 45%

  Αγγλικά

  The Teachers in Black regulate all things #ELT: they attend conferences, they have a weekly podcast, and they use Black Friday discounts to spread valuable ELT Resources. However, balance is challenged when an evil force declares that it is on a mission to stop Express Publishing’s #BlackFriday. The Teachers in Black must capture it before November 25 and we must help them fight the good fight! How? We will soon find out!.

 • Οδηγίες για την προφορική διαδικτυακή εξέταση των υποψηφίων SORBONNE B2-C1-C2

  Γαλλικά

  Oδηγίες για την προφορική σας εξέταση (για τα διπλώματα Sorbonne B2-C1-C2) η οποία θα διεξαχθεί διαδικτυακά και παρακαλούμε να τις διαβάσετε με προσοχή. Μην παραλείψετε την ημέρα της εξέτασης, να συνδεθείτε 10 λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη στην πρόσκλησή σας ώρα, καθώς και να έχετε ήδη γράψει με λατινικούς χαρακτήρες πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομά σας, όπως αυτά αναγράφονται στην ταυτότητά σας.

 • Η Γαλλική πρώτη σε προτίμηση ξένη γλώσσα μετά την Αγγλική

  Γαλλικά

  La réponse de l'AMOPA-HELLAS à l'article de Kathimerini, car le français sera toujours la première langue choisie par les Grecs! Η Γαλλική γλώσσα παραμένει διαχρονικά η πρώτη σε προτίμηση ξένη γλώσσα μετά την Αγγλική η οποία είναι υποχρεωτική. Κατά την τρέχουσα σχολική περίοδο τόσο στην πρωτοβάθμια όσο και στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργείου στο σύνολο των δύο βαθμίδων 52,30% των.

 • Οδηγίες για τις εξετάσεις DELF – DALF SORBONNE Μαΐου 2022

  Γαλλικά

  Οδηγίες για τις γραπτές και προφορικές εξετάσεις DELF – DALF καθώς και τις γραπτές εξετάσεις SORBONNE Μαΐου 2022 1. Η έλευση στο εξεταστικό κέντρο των υποψηφίων γίνεται μόνο με επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, rapid test, πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. 2. Τα τεστ για τους μη εμβολιασμένους πρέπει να έχουν γίνει τουλάχιστον μία μέρα πριν από την πρώτη τους εξέταση, προφορική ή γραπτή.

 • Εξετάσεις Γλωσσομάθειας ESB Μαΐου 2022: Αιτήσεις – Προθεσμίες

  Αγγλικά

  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ To ESB , English Speaking Board (International) Ltd με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας (ιδρύθηκε το 1953) από τους μεγαλύτερους οργανισμούς πιστοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου, εποπτευόμενος από το Ofqual, έχει σήμερα εξελιχθεί σε έναν διεθνή οργανισμό που δραστηριοποιείται εκτεταμένα εκτός από τη Μεγάλη Βρετανία, στην Ευρώπη και στην Άπω Ανατολή.

 • Γαλλικό Ινστιτούτο: Ενημέρωση για εξετάσεις Μαΐου – Ιουνίου 2021

  Γαλλικά

  Ενημέρωση του Γαλλικού Ινστιτούτου για εξετάσεις Μαΐου – Ιουνίου 2021 Α. Έχοντας διεξάγει όλες τις εξετάσεις Sorbonneκαι DALF που εκκρεμούσαν προσπαθήσαμε στα μέτρα του δυνατού, λόγω πανδημίας, να ικανοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα αιτήματα εξετάσεων (αλλαγές ωρών σε προφορικές εξετάσεις, μεταφορές εξετάστρων κλπ). Η επιλογή των ημερομηνιών εξαρτάτο πάντοτε από την άδεια που λαμβάναμε από το αρμόδιο Υπουργείο.

 • Γαλλικό Ινστιτούτο: Πότε θα γίνουν οι εξετάσεις DELF-DALF, SORBONNE

  Γαλλικά

  Σύμφωνα με το Γαλλικό Ινστιτούτο, οι εξετάσεις DELF περιόδου Δεκεμβρίου 2020 οι οποίες δεν διεξήχθησαν λόγω πανδημίας, θα διεξαχθούν στις 14-15 Μαΐου 2021 (βλ. αναλυτικό πρόγραμμα) Οι γραπτές εξετάσεις DELF-DALF-SORBONNE Ιουνίου 2021 θα διεξαχθούν στις 25-26 Ιουνίου. Σημείωση Την Πέμπτη 22 και Παρασκευή 23 Απριλίου 2021 μπορούν να κάνουν εγγραφές μέσω πλατφόρμας όσοι δεν είχαν εγγραφεί εγκαίρως.

 • Οι εξετάσεις ECCE & ECPE Μαρτίου 2021 θα διεξαχθούν 8-9 Μαΐου 2021

  Αγγλικά

  Οι εξετάσεις ECCE και ECPE δεν θα διεξαχθούν τον Μάρτιο 2021 όπως είχε ανακοινωθεί. Μετά την αναβολή των ανωτέρω εξεταστικών περιόδων, η Ελληνοαμερικανική Ένωση ανακοινώνει ότι οι εξετάσεις ECCE/ECPE Μαρτίου 2021 θα διεξαχθούν στις 8 και 9 Μαΐου 2021 αντιστοίχως. Οι γραπτές εξετάσεις ECCE και ECPE του Michigan Language Assessment θα διεξαχθούν ως ακολούθως: Οι ημερομηνίες διεξαγωγής εξετάσεων 8-9 Μαΐου 2021 αφορούν αποκλειστικά σε υποψήφιους οι.

Back to Top