Επιμόρφωση

 • Εκπαιδευτική αξιολόγηση στην Αγγλική γλώσσα σε μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες

  Γενική Επιμόρφωση

  Περιγραφή Η ημερίδα με τίτλο «Εκπαιδευτική αξιολόγηση στην Αγγλική γλώσσα σε μαθητές με Μαθησιακές Δυσκολίες» είναι πρώτη από μία ολόκληρη σειρά προγραμμάτων που στόχο έχει να εξοικειώσει τους ξενόγλωσσους καθηγητές με την έννοια των Μαθησιακών Δυσκολιών αλλά και την ορθή αντιμετώπιση τους σε βάθος χρόνου. Επιπροσθέτως, οι καθηγητές θα έχουν την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες τους και να ανταποκριθούν επαρκώς σε κάθε.

 • Οι καθηγητές γαλλικών του μέλλοντος προετοιμάζονται σήμερα!

  Επιμόρφωση

  Δείτε την Πρώτη πρόσκληση ενδιαφέροντος Αθήνα - Λάρισα - Πάτρα - Θεσσαλονίκη | Καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους Το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος δεσμεύεται έμπρακτα στο πλευρό των εκπαιδευτικών σε μία προσπάθεια στήριξης της διδασκαλίας της γαλλικής γλώσσας! Ένα φιλόδοξο πρόγραμμα επιμορφώσεων, σε συνεργασία με τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία σε όλους, ξεκινώντας από το 2020.

 • Μάθετε τα νεότερα σχετικά με την εκμάθηση των γλωσσικών τάσεων 29/6 - 1/7

  Επιμόρφωση

  📣 # webinars Κάντε κλικ στον ακόλουθο σύνδεσμο ➡ https://forms.gle/VHpAfP6YYiJzFuHe9 και εγγραφείτε τώρα για τα # δωρεάν # live ΕP Training Rooms Ελλάδα & Κύπρος! Ελάτε με τους ειδικούς μας ELT και μάθετε τα νεότερα σχετικά με την εκμάθηση των γλωσσικών τάσεων. Ανυπομονούμε να σας δούμε εκεί! 📣 # webinars Click the following link ➡️ https://forms.gle/VHpAfP6YYiJzFuHe9 and register now for our # free # live ΕP Training Rooms Greece & Cyprus!.

 • Express Publishing Webinars in Greece May 25 11:00 am - June 10 1:00 am

  Επιμόρφωση

  Καθώς, όλα τα προγραμματισμένα σεμινάριά μας σε ολόκληρη τη χώρα, ακυρώθηκαν, λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, η εταιρεία μας αποφάσισε να προσφέρει τα σεμινάρια αυτά σε μορφή webinar. . Κάνετε τώρα την αίτηση συμμετοχής σας και αποκτήστε πρόσβαση στα EP Spring Webinars Series. Είμαστε δίπλα σας πάντα, για την καλύτερη ενημέρωση και επαγγελματική υποστήριξή σας!.

 • Κραυγή αγωνίας από Τρικαλινή ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών

  Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

  Επιστολή της Κλειώς Κατσάκη προς την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Η ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών των Τρικάλων εκφράζει την αγωνία της για το πως θα μπορέσουν αυτά σταθούν όρθια αυτά από τη Δευτέρα, με μαθητές μόνο Γυμνασίου και Λυκείου όταν στις περισσότερες των περιπτώσεων το 70% των μαθητών προέρχονται από τα Δημοτικά. Αυτά τα παιδιά θα μπορέσουν να επιστρέψουν στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών από 1η Ιουνίου αλλά θα είναι… ήδη αργά.

 • Εφηβεία από το Α έως το Ω – Μια Ακαδημία για Γονείς: Φεβρουάριος 2019

  Επιμόρφωση

  Εφηβεία από το Α έως το Ω. Μια Ακαδημία για Γονείς (Δ’ κύκλος) «Παράλληλες Ακαδημίες» Research and Promotion Centre for T.F.L. – EUROPALSO Ο Πρόεδρος Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Δ.Σ. σας προσκαλούν στα επιμορφωτικά προγράμματα «Εφηβεία από το Α έως το Ω. Μια Ακαδημία για Γονείς» Επόμενες συναντήσεις : Δευτέρα, 11/2 σε Κηφισιά, Ν. Μάκρη Τετάρτη, 13/2 σε Ελευσίνα, Ν.

 • Οι παιδαγωγικές προκλήσεις για τον διδάσκοντα της γαλλικής γλώσσας 4/9 - 7/9

  Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

  14ο Ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο Ποιες οι παιδαγωγικές προκλήσεις για τον διδάσκοντα της γαλλικής γλώσσας; 04-07.09.2018 | Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος Η διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας, σε ένα πλαίσιο όπου η εκμάθηση μίας ξένης γλώσσας περιορίζεται συχνά στην αξιοποίησή της στην αγορά εργασίας, αποτελεί σήμερα πραγματική πρόκληση: ο εκπαιδευτικός καλείται να καταβάλλει μεγαλύτερη προσπάθεια για να μεταδώσει το πάθος που καθόρισε την.

 • Πρόγραμμα «Early Warning Europe» – Έγκαιρης Προειδοποίησης

  Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

  ΠΣΚΙΚΞΓ – Με ενέργειες του Προέδρου μας, μέσω Ε.Ε.Α και Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., υποστηρίζεται και ο Κλάδος μας από το πιλοτικό πρόγραμμα «Early Warning Europe» που θα ωφελήσει τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα και Ηράκλειο Κρήτης. Το πρόγραμμα «Έγκαιρης Προειδοποίησης» παρέχει υποστηρικτικές υπηρεσίες στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, αποκλειστικά με προβλήματα βιωσιμότητας, με σκοπό την διάσωση ή/και αναδιάρθρωσή τους.

Back to Top