Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Τα ανακλαστικά των ιδιοκτητών Φροντιστών

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Οι ιδιοκτήτες φροντιστές διαθέτουν κάποια ιδιαίτερα ανακλαστικά σε σχέση με άλλους ελεύθερους επαγγελματίες – επιχειρηματίες: Επιμέλεια Konstantinos Papagiannoulis 1. Το πλέον αγχωτικό ρήμα είναι το ρήμα διακόπτω σε όλα τα πρόσωπα και χρόνους: Διακόπτω, διέκοψα, θα διακόψω, έχω διακόψει, κ.λ.π. Αν το ακούσει από έναν τυχαίο περαστικό στο δρόμο, τον πιάνει σύγκρυο και μετά δυσκολίας συνέρχεται.

 • Ποιοι επαγγελματίες γλιτώνουν φέτος το τέλος επιτηδεύματος

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Σύμφωνα με ανακοίνωση του Europalso χιλιάδες επαγγελματίες μπορούν να αποφύγουν φέτος το τέλος επιτηδεύματος, εφόσον πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις ελαφρύνοντας το εκκαθαριστικό σημείωμα του 2010. Σύμφωνα με τη νομοθεσία, οι επιτηδευματίες και οι ασκούντες ελευθέριο επάγγελμα, υποχρεούνται σε καταβολή ετήσιου τέλους επιτηδεύματος, το οποίο συμβεβαιώνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα και κυμαίνεται από 400 έως και 1.000 ευρώ.

 • Europalso: Φορολογικές Υποχρεώσεις Ιανουαρίου 2020

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  EUROPALSO: ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020  Έως 28/02 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), του Φ.Μ.Υ. που παρακρατήθηκε, (εφόσον παρακρατήθηκε από το προσωπικό μας), το μήνα Δεκέμβριο 2019.  Έως 28/02 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), της Προσωρινής Δήλωσης του Φόρου Αμοιβών Λοιπών Τρίτων που παρακρατήθηκε.

 • Πρώτη Κλαδική Μελέτη από το ΕΕΑ εστιασμένη στα Κ.Ξ.Γ. – Ερωτηματολόγιο

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  EUROPALSO - Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενες εγκυκλίους, εκπονείται η πρώτη κλαδική μελέτη εστιασμένη στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών ICAP και τον Σύνδεσμό μας. Σημαντικό τμήμα της μελέτης αποτελεί το ερωτηματολόγιο (πατήστε εδώ) το οποίο παρακαλούμε να συμπληρώσετε προσεκτικά. Σας υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη και πρωτοποριακή αυτή μελέτη, που θα ολοκληρωθεί άμεσα.

 • Europalso: Πρώτη Κλαδική Μελέτη εστιασμένη στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Europalso: Πρώτη Κλαδική Μελέτη εστιασμένη στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Με χαρά σας ανακοινώνουμε την εκπόνηση από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) της πρώτης κλαδικής μελέτης εστιασμένης στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Ήδη, κατόπιν συνεργασίας μας με τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, τελείωσε η φάση της προμελέτης (πατήστε εδώ).

Back to Top