Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Πρώτη Κλαδική Μελέτη από το ΕΕΑ εστιασμένη στα Κ.Ξ.Γ. – Ερωτηματολόγιο

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  EUROPALSO - Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενες εγκυκλίους, εκπονείται η πρώτη κλαδική μελέτη εστιασμένη στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών, σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών ICAP και τον Σύνδεσμό μας. Σημαντικό τμήμα της μελέτης αποτελεί το ερωτηματολόγιο (πατήστε εδώ) το οποίο παρακαλούμε να συμπληρώσετε προσεκτικά. Σας υπενθυμίζουμε ότι η μεγάλη και πρωτοποριακή αυτή μελέτη, που θα ολοκληρωθεί άμεσα.

 • Europalso: Πρώτη Κλαδική Μελέτη εστιασμένη στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Europalso: Πρώτη Κλαδική Μελέτη εστιασμένη στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Με χαρά σας ανακοινώνουμε την εκπόνηση από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Ε.Ε.Α.) της πρώτης κλαδικής μελέτης εστιασμένης στα Κέντρα Ξένων Γλωσσών. Ήδη, κατόπιν συνεργασίας μας με τον Κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών, Επιχειρηματικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Μιχάλη Σφακιανάκη, τελείωσε η φάση της προμελέτης (πατήστε εδώ).

 • Οι νέες ασφαλιστικές εισφορές για τους ελεύθερους επαγγελματίες

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Εισφορές επτά επιπέδων που ξεκινούν από τα 130 ευρώ τον μήνα για την πρώτη πενταετία των ασφαλισμένων και κλιμακώνονται ως τα 522 ευρώ τον μήνα, περιλαμβάνει το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο για 1.440.000 ελεύθερους επαγγελματίες. Τα τελικά ποσά που αποφασίστηκαν από την κυβέρνηση μετά από πρόταση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα " Ελεύθερος Τύπος" και είναι τα εξής: 1.

 • Θέση Καθηγητή αγγλικών στο Βύρωνα

  Εργασία

  KΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ SO EASY ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ Zητείται καθηγητής/ τρια αγγλικών , πτυχιούχος φιλολογίας με εμπειρία σε προετοιμασία εξετάσεων FCE, CPE, ECCE, ECPE. Τουλάχιστον 12 ώρες απασχόληση εβδομαδιαίως. ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ. Παρακαλώ στείλτε το βιογραφικό σας στο nea.elvetia@soeasy.gr ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά με τα SO EASY Bύρωνα στο 210 7648334 -210 7662086.

 • Φορολογικές Υποχρεώσεις Νοέμβριος 2019

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Έως 29/11, η καταχώρηση στοιχείων στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, για τους υπόχρεους της ομάδας Γ’, (Υ.Α. 67343/Φ.Ε.Κ. Β’2443/20-06-2019). Για να δείτε το Φ.Ε.Κ. πατήστε εδώ. Έως 29/11 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), της Δήλωσης Φ.Μ.Υ.

 • Πωλείται Κέντρο Ξένων Γλωσσών στη Θεσσαλονίκη

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  "Πωλείται κέντρο ξένων γλωσσών & Δι.Βι.Μαθ.1 εν λειτουργία 35χρόνια. Αδειοδοτημένος χώρος 120 τ.μ. (1ου υπερυψωμένου ορόφου) με πρόσοψη 13 μέτρων & περίμετρο μπαλκονιών συνολικά 28 μέτρων, σε κεντρικό σημείο επί της λεωφόρου Βασ. Όλγας, στην ανατολική πλευρά του Δήμου Θεσσαλονίκης. Διαθέτει, 3 Αίθουσες διδασκαλίας, 1 πιστοποιημένη αίθουσα πληροφορικής, 2 WC, με χολ και σαλόνι υποδοχής, πλήρως εξοπλισμένος. Τιμή εξαιρετικά χαμηλή.

 • ΠΣΚΙΚΞΓ: Φορολογικές Υποχρεώσεις Νοεμβρίου 2019

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Tax Advisory Office ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019 Έως 01/11, η καταχώρηση στοιχείων στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, για τους υπόχρεους της ομάδας Β’, (Υ.Α. 67343/Φ.Ε.Κ. Β’2443/20-06-2019). Έως 29/11, η καταχώρηση στοιχείων στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων νομικών προσώπων και νομικών οντοτήτων, για τους υπόχρεους της ομάδας Γ’, (Υ.Α. 67343/Φ.Ε.Κ.

Back to Top