Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Νέοι πρόεδροι σε ΕΟΠΠΕΠ, ΙΝΕΔΙΒΙΜ, ΕΑΠ

  Άδειες - Νομοθεσία

  Αλλαξαν οι πρόεδροι , με απόφαση της Νίκης Κεραμέως Τις νέες διοικήσεις τριών βασικών οργανισμών του, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας . Πρόκειται για το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π.), τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) και το Ιδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.). Στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, πρόεδρος ορίστηκε ο καθηγητής Οδυσσέας - Ιωάννης Ζώρας. Ο κ.

 • Οργιάζουν τα παράνομα ιδιαίτερα μαθήματα

  Φροντιστήρια

  Ο πρόεδρος της Ενωσης Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Μέσης Εκπαίδευσης ν. Λάρισας κ. Χρήστος Βλούχος καταγγέλλει τεράστια διαφθορά και φοροδιαφυγή από επίορκους καθηγητές του δημόσιου σχολείου «Υπάρχουν καθηγητές που παραδίδουν ιδιαίτερα σε γκρουπ μαθητών σε διαμερίσματα που έχουν μετατρέψει σε αυτοσχέδια φροντιστήρια» καταγγέλλει ο κ. Βλούχος Της Νατάσας Πολυγένη https://www.eleftheria.gr Το φαινόμενο των παράνομων ιδιαίτερων μαθημάτων τόσο από.

 • Europalso – Νέα δωρεάν παροχή WEBSITE για το ΚΞΓ σας: Τι περιλαμβάνει

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  EUROPALSO DIGITAL ACADEMY Θέμα: Νέα, δωρεάν παροχή website για το ΚΞΓ σας Η παροχή συμπεριλαμβάνει ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες website: Δημιουργία, Φιλοξενία (με κάλυψη του ετήσιου κόστους), Συντήρηση, Εκπαίδευση και Συμβουλευτική στη διαχείριση, προβολή website στις μηχανές αναζήτησης για ΚΞΓ Europalso Society Εγκαινιάζουμε νέα, δωρεάν, παροχή website για το Κέντρο Ξένων Γλωσσών σας.

Back to Top