Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Europalso: Lockdown - Διευκρινήσεις για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών βρίσκονται σε αναστολή και δύνανται να συνεχίσουν τη λειτουργία τους αποκλειστικά και μόνο με τηλε-εκπαίδευση για όλους τους μαθητές τους. Οι ιδιοκτήτες έχουν την επιλογή, εφόσον το επιθυμούν, να βγάλουν μέρος (ή όλο) το προσωπικό τους σε προσωρινή αναστολή με δεδομένο ότι ο ΚΑΔ των ΚΞΓ είναι στους ΚΑΔ των πληττόμενων του Απριλίου.

 • Πανελλαδικό Lockdown – περιοριστικά μέτρα για ΚΞΓ

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Europalso: «Τα ΚΞΓ θα βρίσκονται σε αναστολή λειτουργίας από Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου και για τρεις εβδομάδες. Θα μπορούν να λειτουργούν μόνον μέσω τηλεκπαίδευσης». Συνάδελφοι, σας κοινοποιούμε την τελευταία σχετική επιστολή διαμαρτυρίας προς τους Υπουργούς και παρακαλούμε προωθήστε την σε υπουργούς και βουλευτές που τυχόν γνωρίζετε (πατήστε εδώ) . Συνεχίζουμε τις διαμαρτυρίες μας για την απαράδεκτη εις βάρος μας απόφαση να μην επιτρέπονται στα K.

 • Lockdown κορωνοϊός: Με τηλεκπαίδευση Κέντρα Ξένων Γλωσσών και φροντιστήρια

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Την προληπτική αναστολή λειτουργίας Γυμνασίων και Λυκείων της γενικής εκπαίδευσης όλης της χώρας, στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης από τον COVID-19, ανακοίνωσε σήμερα ο Πρωθυπουργός, κατόπιν εισήγησης της Επιτροπής των Ειδικών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Συνεχίζουν τη δια ζώσης λειτουργία τους οι σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, νηπιαγωγεία και δημοτικά, καθώς και τα ολοήμερα σχολεία.

 • Europalso: Φορολογικές Υποχρεώσεις Νοεμβρίου 2020

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Έως 10/ 11 Υποβολή στο Π.Σ. Εργάνη εντύπου 4.1 «Δήλωση εξ αποστάσεως εργασίας Έντυπο Ειδικού Σκοπού του άρθρου 4 παρ. 2 της Π.Ν.Π. 11-03-20» για τον μήνα Οκτώβριο Έως 30/11 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), του Φ.Μ.Υ. που παρακρατήθηκε, (εφόσον παρακρατήθηκε από το προσωπικό μας), το μήνα Σεπτέμβριο Έως 30/11 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.).

 • Europalso: Επιστολή προς ΑΑΔΕ για τα μαύρα ιδιαίτερα - Video

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  Αρ. Πρωτ: 38268/5Σ/2020 Αθήνα, 23 Οκτωβρίου 2020 Προς: κος Γιώργος Πιτσιλής, Διοικητής ΑΑΔΕ Αξιότιμε Κύριε Πιτσιλή, Σε συνέχεια της εποικοδομητικής συνομιλίας που είχαμε με εσάς και τους αξιόλογους συνεργάτες σας κ.κ. Ρένο Καραστάθη, Αντώνη Ντίνο και Απόστολο Μπούτο στο διοικητικό συμβούλιο του Ε.Ε.Α. σας αναφέρουμε και γραπτώς την τεράστια φοροδιαφυγή.

Back to Top