Ιδιωτική Εκπαίδευση

 • Φορολογικές Υποχρεώσεις Μάρτιος 2021

  Λοιπή Ιδιωτική Εκπ. Νομοθεσία

  ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2021 Έως 31/03 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), του Φ.Μ.Υ. που παρακρατήθηκε, (εφόσον παρακρατήθηκε από το προσωπικό μας), το μήνα Ιανουάριο 2021. Έως 31/03 η ηλεκτρονική υποβολή και η απόδοση μέσω Πιστωτικού Ιδρύματος, (Τράπεζες-ΕΛ.ΤΑ.), της Προσωρινής Δήλωσης του Φόρου Αμοιβών Λοιπών Τρίτων που παρακρατήθηκε, (εφόσον παρακρατήθηκε), τον μήνα Ιανουάριο 2021.

 • Ξένες γλώσσες: Τι γίνεται με τις εξετάσεις γλωσσομαθειας;

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας έχει παραλύσει όλη η διαδικασία και της πιστοποίησης ξένων γλωσσών αλλά και τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών παραμένουν από 7 Νοεμβρίου κλειστά με κρατική εντολή. Ο μόνος τρόπος να συνεχιστούν τα μαθήματα γλωσσομάθειας είναι εξ αποστάσεως. όπως είναι λογικό οι εξετάσεις των σπουδαστών σε κέντρα ξένων γλωσσών αναβάλλονται και η εξεταστική Δεκεμβρίου έχει ακυρωθεί ενώ άγνωστο είναι το πότε θα καταστεί δυνατό να προσέλθουν.

 • ΠΣΚΙΚΞΓ: Παρεμβάσεις και Ενέργειες για θέματα του Κλάδου

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Συνεχίζοντας τις ενέργειές μας για τα θέματα του κλάδου, στην τηλεδιάσκεψη του ΕΕΑ την 1η Φεβρουαρίου ο Πρόεδρος κ. Γ. Ζηκόπουλος έκανε παρέμβαση στον Υπουργό Εργασίας, κ. Κωστή Χατζηδάκη για την άμεση επαναλειτουργία των ΚΞΓ με δια ζώσης εκπαίδευση, εστιάζοντας στα μαύρα ιδιαίτερα μαθήματα και τα οικοδιδασκαλεία που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στον αποκλεισμό της πλειοψηφίας των ΚΞΓ από τις επιστρεπτέες προκαταβολές 4 και 5.

 • Άνοιγμα σχολείων - Κεραμέως: Γιατί δεν ανοίγουν τα φροντιστήρια

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Άνοιγμα σχολείων : Η υπουργός Παιδείας Νίκης Κεραμέως περιέγραψε τον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσουν τα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης τα οποία ανοίγουν την 1η Φεβρουαρίου, Γυμνάσια και λύκεια ανοίγουν μόνο στις «κίτρινες» περιοχές της χώρας ενώ στις «κόκκινες» περιοχές επαναλειτουργούν δια ζώσης μόνο τα γυμνάσια- τα λύκεια θα λειτουργήσουν μέσω της τηλεκπαίδευσης, η κ.

 • Το Europalso στη Bett 2021: Δείτε το πρόγραμμα εισηγήσεων

  Κέντρα Ξένων Γλωσσών

  Θέμα: Το Europalso στη Bett Συνάδελφοι, Μετά από συνεχείς επισκέψεις μας στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό γεγονός Bett Show που διεξάγεται στο Λονδίνο, ο Σύνδεσμός μας συμμετέχει ως εκθέτης πρώτης γραμμής. Η πρωτοποριακή έκθεση τεχνολογίας Bett, φέτος, πραγματοποιείται αποκλειστικά μέσω διαδικτύου από 20 έως 22 Ιανουαρίου. Οι ιδιοκτήτες ΚΞΓ έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν τις ενδιαφέρουσες εισηγήσεις και την μεγάλη εμπορική έκθεση (για.

 • ΠΣΚΙΚΞΓ: Επιστρεπτέα Προκαταβολή 5 - Αιτήσεις, προθεσμία

  Άδειες - Νομοθεσία

  Θα δοθεί τον Ιανουάριο του 2021 με βάση την πτώση τζίρου μηνών Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2020 σε σχέση με τους αντίστοιχους μήνες του 2019. Σύμφωνα με επίσημες δηλώσεις και σε αυτήν την περίπτωση, το 50% του ποσού δεν επιστρέφεται, όπως έγινε και με την επιστρεπτέα προκαταβολή 4. Σύμφωνα με την απόφαση ΓΔΟΥ 1 / 4-1-2021 (πατήστε εδώ) , οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει έως τις 15 Ιανουαρίου 2021 να υποβάλλουν αίτηση.

Back to Top