Αγαπητοί συνάδελφοι,

Είμαι ιδιοκτήτρια Κ.Ξ.Γ. και θα ήθελα να σας προειδοποιήσω σχετικά με έναν επαγγελματικό οδηγό, που έχει έδρα την Θεσσαλονίκη αλλά δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, του οποίο το όνομα βέβαια δεν μπορώ να αναφέρω για ευνόητους λόγους (δεν είναι τόσο γνωστός όσο ο Χ.Ο. ή το vrisko ... η σελίδα του ΔΕΝ εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της google, για να καταλάβετε).

Για να μην τα πολυλογώ, όλα ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Ο υπεύθυνος μας υποσχέθηκε ότι σε περίπτωση που κάποιος αναζητήσει στο google “κέντρα ξένων γλωσσών” της περιοχής μας, θα εμφανιζόμαστε πρώτοι.

Αφού πληρώθηκε, ένα ποσό αρκετά μεγαλύτερο σε σχέση με άλλους επαγγελματικούς οδηγούς, μας έδωσε μια πρόχειρη απόδειξη και το τιμολόγιο που υποτίθεται ότι θα έστελνε, ακόμα το παίρνουμε! Τον Δεκέμβριο και Ιανουάριο προσπαθούσα συνεχώς να επικοινωνήσω μαζί του με διάφορου τρόπους, Facebook, email, τηλέφωνο, αλλά καμία ανταπόκριση παρόλο που στο Facebook έκανε διάφορες αναρτήσεις (και εννοείται ότι ούτε στο google αλλά ούτε και στην σελίδα του δεν φαινόμασταν πουθενά).

Κάποια στιγμή, έχοντας επιμείνει πολυ, μιλάμε στο τηλέφωνο, μου λέει με πολύ ειρωνικό ύφος ότι δήθεν ήταν άρρωστος και ότι με τους πελάτες του επικοινωνεί μόνο μέσω email (αλλά για το facebook είχε χρόνο!!!) και υπόσχετε φυσικά ότι θα αναρτηθούμε στη σελίδα του πολύ σύντομα. Εντέλει η ανάρτηση έγινε το Μάρτιο αλλά στη 3η σελίδα της google και όχι στην πρώτη όπως μας είχε υποσχεθεί.

Αφού τον πιέσαμε αρκετά και κατάλαβε ότι δεν θα το αφήναμε έτσι πρότεινε να μας επιστρέψει τα χρήματα αν δεν διορθωνόταν το πρόβλημα μέσα στη επόμενη εβδομάδα, το οποίο βέβαια και δεν λύθηκε!!! Του στέλνω email και του λέω: «Υπάρχει κάποιος λόγος που τα χρήματα δεν έχουν κατατεθεί ακόμα;»

Εννοείται ότι απάντηση δεν πήρα και έτσι άρχισα τα τηλεφώνα αλλά πάλι σιωπή. Έχοντας αγανακτήσει από την απαράδεκτη στάση του, του στέλνω email πάλι και του λέω πόσο αντιεπαγγελματικό είναι αυτό που κάνει κτλ. Και επειδή θίχτηκε ο κύριος αποφάσισε να μου απαντήσει απειλώντας ότι θα μου κάνει μήνυση για την υβριστική μου συμπεριφορά (η οποία κάθε άλλο παρά υβριστική ήταν) και για να με εκδικηθεί θα αναρτήσει όλα τα φροντιστήρια της περιοχής δωρεάν. Εκεί που θέλω να καταλήξω όμως είναι ότι ο σκοπός μου δεν είναι να κάνω κακό στην δουλεία και στην φήμη του ανθρώπου γιατί αργά η γρήγορα με αυτή την συμπεριφορά θα την καταστρέψει από μόνος του.

Αυτό που θέλω να πω είναι: ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ. Σε αυτό βασίζονται κάτι τέτοιοι άνθρωποι σαν αυτόν! Από τα ψέματα βγάζουν λεφτά.

Αναγνώστρια