Ελάτε να συμμετάσχετε στο δίκτυο του γαλλικού βιβλίου στο εξωτερικό !

Γίνετε μέλος του IFVERSO, την πρώτη βάση γαλλικών έργων μετεφρασμένων σε ξένες γλώσσες





IFVERSO : ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΕΝΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ


Είστε μεταφραστής, εκδότης ή υπεύθυνος δικαιωμάτων ξένων βιβλίων ; Θα θέλατε να γνωρίζετε τι μεταφράστηκε από τα γαλλικά μια συγκεκριμένη περίοδο, ανά είδος ή γλώσσα ; Γίνετε μέλος του IFVerso, δημιουργείστε τις αγγελίες σας και τα γεγονότα σας και συμμετάσχετε στην κοινότητα του γαλλικού βιβλίου στο εξωτερικό!

- Μια σημαντική βάση δεδομένων με πάνω από 70.000 μεταφρασμένους τίτλους από τα γαλλικά σε περισσότερες από 40 γλώσσες, που δημιουργήθηκε, χάρη στο πολιτιστικό δίκτυο του Γαλλικού Υπουργείου Εξωτερικών και σε συνεργασία με διάφορους φορείς.


- Ένα διαδραστικό κοινωνικό δίκτυο που απευθύνεται στους επαγγελματίες του βιβλίου, του γαλλικού πολιτιστικού δικτύου στο εξωτερικό: μεταφραστές, εκδότες, διευθυντές συλλογών, υπεύθυνοι ξένων δικαιωμάτων, λογοτέχνες, βιβλιοπώλες, πανεπιστημιακοί...

Αυτή η πλατφόρμα, σχεδιασμένη ως εργαλείο για το 2.0, είναι ένας, πολύ απλός στη χρήση, χώρος πληροφόρησης και επικοινωνίας και έχει στόχο την ενίσχυση και διάδοση της μεταφράσης βιβλίων στα γαλλικά. Περιλαμβάνει επίσης ένα περιοδικό επικαιρότητας για τους ειδικούς και τους λάτρεις της μετάφρασης.

Για να το γνωρίσετε, κάντε κλικ στο www.ifverso.com , στα γαλλικά και στα αγγλικά.