Από το Βρετανικό Συμβούλιο, με την υποστήριξη της MicrosoftΔεξιότητες Ζωής με τη χρήση νέων τεχνολογιώνΠάρτε μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό για Εκπαιδευτικούς: Προωθήστε τη δουλειά σας και κερδίστε προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας!

Στo πλαίσιο του εκπαιδευτικού μας προγράμματος Life Skills, διοργανώνουμε για πρώτη φορά τον πανελλήνιο διαγωνισμό για εκπαιδευτικούς με θέμα την ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής των μαθητών με την χρήση νέων τεχνολογιών. Η δράση υποστηρίζεται μέσω του Προγράμματος Συνεργάτες στη Μάθηση της Microsoft Ελλάς.

Εάν είστε εκπαιδευτικός κι έχετε δημιουργήσει ή σκοπεύετε να δημιουργήσετε και να υλοποιήσετε εκπαιδευτικές δραστηριότητες με στόχο την ανάπτυξη Δεξιοτήτων Ζωής χρησιμοποιώντας προγράμματα λογισμικού όπως τα Word, Excel, PowerPoint, Movie Maker, Producer και άλλα εργαλεία Microsoft, τότε αυτός ο διαγωνισμός είναι για εσάς!

Για πληροφορίες για το διαγωνισμό και τη διαδικασία υποβολής συμμετοχών, δείτε την Περιγραφή διαγωνισμού (PDF, 80 kb).

Λήξη συμμετοχών: 2 Μαρτίου 2015

Περισσότερες πληροφορίες

  • Εάν υπάρχει κάποια ερώτηση σχετικά με τον διαγωνισμό, παρακαλούμε να τη στείλετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

  • Εάν υπάρχει ερώτηση για την υποβολή της εργασίας σας, επισκεφτείτε την πλατφόρμα www.pil-network.com.

  • Για ερωτήματα σχετικά με την χρήση τεχνολογιών, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Downloads