Παραλαβή/Ταχυδρόμηση Πιστοποιητικών

Για ιδιοκτήτες και καθηγητές σχολείων και Κέντρων Ξένων Γλωσσών

Τα πιστοποιητικά των εξετάσεων του Cambridge English Language Assessment αποστέλλονται με ευθύνη του Κέντρου Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης μόλις είναι διαθέσιμα από τον εξεταστικό φορέα.

Η παράδοση των πιστοποιητικών στους επιτυχόντες υποψήφιους γίνεται με ευθύνη του ιδιοκτήτη Κέντρου Ξένων Γλωσσών ή καθηγητή που έχει εγγράψει τους υποψήφιους.

Για επιτυχόντες μεμονωμένους υποψήφιους

Αν επιθυμείτε να σας αποστείλουμε το πιστοποιητικό σας:
  • Κατεβάστε, συμπληρώστε, και υπογράψτε τη σχετική εξουσιοδότηση.

  • Ταχυδρομήστε την εξουσιοδότηση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση μαζί με απλό φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου νόμιμου αποδεικτικού ταυτοπροσωπίας (πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία σφραγισμένη από Δημόσια Αρχή ή δίπλωμα οδήγησης).

Κατεβάστε την εξουσιοδότηση:
Αν επιθυμείτε να παραλάβετε το πιστοποιητικό σας από τα γραφεία της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, υπάρχουν οι ακόλουθες επιλογές:
  • Αυτοπροσώπως με ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας (πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας με φωτογραφία σφραγισμένη από Δημόσια Αρχή ή δίπλωμα οδήγησης)

  • Από συγγενείς α’ βαθμού (πατέρας, μητέρα, αδελφός, αδελφή) με ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και ταυτότητα ή απλό φωτοαντίγραφο ταυτότητας του υποψήφιου.

  • Από τρίτο πρόσωπο με ταυτότητα, διαβατήριο ή άλλο νόμιμο αποδεικτικό ταυτοπροσωπίας και εξουσιοδότηση από τον υποψήφιο με βεβαίωση του γνήσιου της υπογραφής του από Αστυνομικό Τμήμα ή ΚΕΠ.