Βρισκόμαστε στην διαδικασία μεταφοράς στην νέα βάση δεδομένων και την νέα μας ιστοσελίδα. Στοχεύουμε στο να απλοποιήσουμε τις διαδικασίες επικοινωνίας με το Γραφείο Εξετάσεων και να γίνουν πιο φιλικές για σας. Παρακάτω θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας αν έχετε ήδη κωδικό συνεργασίας MSU.

Αν ήδη έχετε κωδικό συνεργασίας MSU

Παρακαλούμε μεταβείτε στην ιστοσελίδα μας www.msu-exams.gr και επιλέξετε ‘Registration Now Open’ στον κύκλο. Αυτόματα θα μεταφερθείτε στην σελίδα εγγραφών όπου θα πρέπει να εστιάσετε στην αριστερή πλευρά με τον τίτλο ‘Registered Users’. Πατήστε την πράσινη φράση ‘Forgot password’. Συμπληρώστε την ίδια διεύθυνση e-mail που έχετε δηλώσει στο παρελθόν.

Θα σας αποσταλεί το νέο σας password στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση το οποίο θα μπορείτε να αλλάξετε αργότερα αν επιθυμείτε.

Με την χρήση της ηλεκτρονικής σας διεύθυνσης και password θα μπορείτε να κάνετε εγγραφές ενός ή περισσότερων υποψηφίων, να ανεβάζετε ιατρικές γνωματεύσεις για περιπτώσεις υποψηφίων ειδικής μεταχείρισης και να διεκπεραιώνετε πληρωμές.

Ελπίζουμε να βρείτε την νέα μας ιστοσελίδα ενδιαφέρουσα και πιο εύκολη στην χρήση από την παλαιότερη.

Με εκτίμηση,