Για αφίσα της εκστρατείας, πατήστε εδώ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

O Πρόεδρος κ. Γεώργιος Ζηκόπουλος και το Διοικητικό Συμβούλιο Π.Σ.Κ.Ι.Κ.Ξ.Γ. σας προσκαλούν να συμμετέχετε στη δράση αλληλεγγύης

«Τα παιδιά νοιάζονται και προσφέρουν».

Παιχνίδια, βιβλία, τετράδια, παραμύθια,

μαρκαδόρους, χαρτιά Α4, ξυλομπογές, πλαστελίνες

Η δράση, με καταληκτική ημερομηνία την 16η Μαρτίου, υλοποιείται σε συνεργασία με την

Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ.)

και έχει σαν στόχο την στήριξη των ελληνοπαίδων του Αργυροκάστρου.

Αποτελεί έμπρακτη συνδρομή στο έργο του Αρχιεπίσκοπου Αναστάσιου

και του ιδρύματος «Πνοή Αγάπης»

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Παρακινείστε τα παιδιά να φέρουν επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία, τετράδια, παραμύθια, μαρκαδόρους, χαρτιά Α4, ξυλομπογές, πλαστελίνες, κ.ο.κ. και καλλιεργήστε μέσα τους τις διαχρονικές αξίες της αλληλλεγύης και της προσφοράς.

Για την υλοποίηση της εκστρατείας διαθέτουμε ανακοίνωση – πρόσκληση, για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και αφίσες για τους χώρους υποδοχής του Κέντρου σας με το λογότυπο του ΚΞΓ.

Επίσης, όσοι επιθυμείτε με αφορμή την εκστρατεία να κάνετε δράσεις συγκεκριμένη ημέρα στο χώρο σας, ενημερώστε μας για να σας στείλουμε επιπλέον banner, κλπ.

Για δηλώσεις ενδιαφέροντος και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του Συνδέσμου, 210-3830752, [email protected], (αρμόδια κα Μπάκιτα).

Συνάδελφοι,

Η συνεργασία μας με τους ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς (Π.Ο.Σ.Ι.Π.Σ.), που είναι τα ‘φυτώρια’ των μαθητών των Κέντρα Ξένων Γλωσσών, αποτελεί μια από τις στρατηγικές μας συνεργασίες.