Η περασμένη εβδομάδα έφερε στη ζωή μας τη μουσική υπηρεσία Google Music, αλλά για ακόμα μία φορά οι μόνοι που έχουν πρόσβαση είναι οι κάτοικοι των ΗΠΑ.

Posted Image


Παρόλα αυτά, όσοι επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία από τώρα, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, τόσο για να εκμεταλλευτείτε τον δωρεάν cloud αποθηκευτικό χώρο για τις συλλογές σας, όσο και για να έχετε πρόσβαση στην ειδική κατηγορία του Android Market!

Posted Image


1. Κατεβάστε το πακέτο Tor για το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί ο υπολογιστής σας. Πρόκειται για ένα δίκτυο εικονικών διευθύνσεων για μεγαλύτερη ασφάλεια κατά το σερφάρισμα στο Διαδίκτυο, το οποίο θα χρειαστείτε μόνο για λίγο. Εγκαταστήστε και εκκινήστε το πρόγραμμα μέχρι να δείτε την παραπάνω εικόνα “Connected to the Tor Network“.

Posted Image


2. Αφού γίνει η σύνδεση, επιλέξτε από την αρχική οθόνη το “View the Network” και θα σας εμφανιστεί μια λίστα με διευθύνσεις από όλο τον κόσμο. Δεξί click επάνω σε μία από τις πρώτες διευθύνσεις με αμερικανική σημαία και επιλογή “Copy–>Fingerprint“.

Posted Image


3. Κλείστε το παράθυρο με τον χάρτη και επιστρέψτε στο αρχικό menu. Από εκεί, επιλέξτε “Settings” και μέσα σε αυτές την καρτέλα “Advanced“. Εδώ θα δείτε την επιλογή “Edit the torrc file“. Πατήστε και θα δείτε έναν text editor με ήδη γραμμένο κείμενο. Χωρίς να σβήσετε τίποτα θα γράψετε επάνω από το κείμενο τα εξής:[indent]

ExitNodes ***********

StrictExitNodes 1[/indent]

Όπου ******** θα κάνετε paste το fingerprint που κάνατε copy στο προηγούμενο βήμα. Καλό θα είναι να γράψετε με το χέρι τις παραπάνω εντολές για να μη χαθεί το προηγούμενο copy.

Posted Image


Στη συνέχεια πατήστε OK, κλείστε εντελώς το Tor και επανεκκινήστε το πρόγραμμα (για να ενεργοποιηθούν οι αλλαγές που κάνατε).

Posted Image


4. Μετά την επανεκκίνηση του Tor, θα σας ανοίξει ο ενσωματωμένος browser του προγράμματος (μια Aurora έκδοση του Firefox). Επισκεφθείτε μέσα από αυτόν την ιστοσελίδα https://music.google.com και ακολουθήστε τα βήματα επιβεβαίωσης της Google, επειδή πλέον φαίνεται ότι εισέρχεστε από τις ΗΠΑ! Μόλις εισέλθετε στην υπηρεσία Google Music πατήστε “Agree” στους αρχικούς όρους και μπορείτε να κλέισετε το Tor και τον ενσωματωμένο browser. Πλέον, θα έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία από οποιονδήποτε browser!

Posted Image


5. Τώρα, για να μπορέσετε να αγοράσετε τραγούδια από το Android Market ή να κατεβάσετε δωρεάν τραγούδια από το Magnifier, θα πρέπει να κατεβάσετε το Hotspot Shield.

Posted Image


6. Μόλις το εγκαταστήσετε, θα συνδεθεί αυτόματα με τον default browser που χρησιμοποιείτε και αυτό ήταν! Μπορείτε να επισκεφθείτε το market.android.com/music και να αγοράσετε ή να κατεβάσετε δωρεάν τραγούδια, αρκεί να δηλώσετε την πιστωτική κάρτα σας (όπως και στο iTunes) και να αφήσετε διεύθυνση στις ΗΠΑ!

7. Τέλος, για συσκευές Android πρέπει να κατεβάσετε το σχετικό apk.

Posted Image


Posted Image


[Engadget, XDAdevelopers]