Ξεκινάει η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

Αυτήν την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου ξεκινάει η Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας ( την οποία έφερε το 2008 στην Ελλάδα, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών) στο Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου (Λεωφόρος Αμαλίας 8, Σύνταγμα)!

Η πολυεκδήλωση συνεχίζεται ως το σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Ηρακλειδών 66 και Θεσσαλονίκης, Θησείο), με πολύ πλούσιο πρόγραμμα, όπως είναι η Πράσσινη Επιχειρηματικότητα, τα Social Media στις Επιχειρήσεις, η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, ο Επιχειρηματικός Σχεδιασμός.

Πλεον σημαντικά είναι το 4ωρο Business Simulation του Σαββάτου και ο Διαγωνισμός Επιχειρηματικής Ιδέας, όπου απαιτείται εγγραφή στο info[at]enterpriseweek.gr, με πλούσια δώρα από τους χορηγούς.

Φέτος, με αφορμή το Ευρωπαικό Έτος Εθελοντισμού, οι διεθνείς εθελοντικές οργανώσεις νεολαίας AIESEC, BEST, EESTEC, ESN & IEEE ΑΤΕΙ Πειραιά, JADE και ΚΕΑΝ, συνδιοργανώνουν την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας 2011, βασισμένοι στο τρίπτυχο Κινητικότητα – Εξωστρέφεια – Συνέργεια, προωθώντας την Νεανική Επιχειρηματικότητα ως Αντίδοτο στην Ανεργία των Νέων.

Επίσης αρκετοί φορείς υποστηρίζουν αυτήν την μεγάλη προσπάθεια, όπως οι AEGEE Αθήνας, Πειραιά και Πάτρας, ο Σύνδεσμος Επιχειρηματιών Γυναικών Ελλάδος, το Ινστιτουτο Νεολαίας, η ΜΚΟ Ι. Καποδίστριας, η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας το ΕλληνοΓερμανικό Επιμελητήριο και πολλοί άλλοι.

Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε εθελοντές, οπότε στείλτε στο coordinator[at]enterpriseweek.gr να συμμετάσχετε από κοντά.

Η είσοδος ειναι δωρεάν, απλώς ειδικά για την Παρασκευή απαιτείται να δηλωθεί ονοματεπώνυμο στο info[at]enterpriseweek.gr λόγω μέτρων ασφαλείας.

Ως τότε μείνετε συντονισμένοι μέσω Facebook (facebook.com/gew), Twitter (twitter.com/#!/GEWGr) , Youtube .

Σας περιμένουμε!!

Ορέστης Ματσούκας

Συντονιστής Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας

neolaia.gr