Στις 7/4 ο κος Γεώργιος Ζηκόπουλος και οι σύμβουλοί μας είχαν πολύ εποικοδομητικές επαφές με τον Γεν. Γραμματέα Υπ. Παιδείας, κο Γιάννη Παντή. Στη συνέχεια, στις 14/4, ο Πρόεδρος συναντήθηκε με τον κο Παναγιώτη Κουρουμπλή, Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης για τα θέματα του Κλάδου μας. Η συζήτηση διεξήχθη σε πάρα πολύ καλό κλίμα και ο Υπουργός επιβεβαίωσε τη στήριξή του σε όλα τα δίκαια αιτήματα μας. Με την διαμεσολάβηση του κου Κουρουμπλή, ο Πρόεδρος είχε επαφή με ένα ακόμα υψηλόβαθμο παράγοντα.

Επίσης, ο Πρόεδρος μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις, τον ίδιο μήνα, με το τμήμα μικρομεσαίων ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ιδιαίτερα με το Συντονιστή του τμήματος, κο Μιχάλη Μυτιληνάκη, έλαβε την ένθερμη υποστήριξή τους και την υπόσχεση για έμπρακτη συμπαράσταση στους αγώνες μας.

Στις 24/4, ο κος Ζηκόπουλος, συναντήθηκε με τον τ. Πρύτανη, κο Θεόδωρο Φορτσάκη, Βουλευτή Επικρατείας και Συντονιστή της ομάδας διαρκούς επιτροπής μορφωτικών υποθέσεων Ν.Δ., και την κα Ζωή Ράπτη, Γραμματέα σχέσεων κόμματος και κοινωνίας Ν.Δ., λαμβάνοντας την πλήρη στήριξή τους στις θέσεις μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους κατανοούν τα δίκαια αιτήματά μας και εμπράκτως στέκονται αρωγοί στους αγώνες μας.

Για ότι νεώτερο θα έχετε άμεση ενημέρωση.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!