Αξιότιμοι κύριοι, αγαπητοί συνεργάτες,

Σας υπενθυμίζουμε ότι το αναλυτικό πρόγραμμα εγγραφών και εξετάσεων 2012-2013 είναι ήδη αναρτημένο στην ιστοσελίδα μας ( link ) και μπορείτε να το εκτυπώσετε ούτως ώστε ο κάθε υποψήφιος να γνωρίζει εκ των προτέρων την ακριβή ώρα των γραπτών εξετάσεων.

Όσοι υποψήφιοι θα θελήσουν να παρουσιαστούν ταυτόχρονα στις εξετάσεις Sorbonne C1, C2 και Proficiency Μαΐου 2013 θα πρέπει να κάνουν την εγγραφή τους αποκλειστικά στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Προς τούτο, θα υπάρχει ειδικό έντυπο Αμερικάνικης Ένωσης / Γαλλικού Ινστιτούτου και η ημερομηνία Sorbonne θα είναι διαφορετική από την αναγραφόμενη. Οι υπόλοιπες εξετάσεις δεν συμπίπτουν. Παρακαλούμε επίσης όπως οι εγγραφές να γίνονται με πληρωμή στη τράπεζα ή μέσω διαδικτύου ούτως ώστε το ταμείο του Γαλλικού Ινστιτούτου να δέχεται μόνο τις ειδικές περιπτώσεις.

Αναλυτικός τρόπος εγγραφής μέσω διαδικτύου θα σας αποσταλεί τέλος Σεπτεμβρίου.

Όσοι από αύριο είναι κάτοχοι του επιπέδου C2 αλλά και όσοι καθηγητές θα ήθελαν να αποκτήσουν ένα δεύτερο πτυχίο όπως αυτό της Σορβόννης, μπορούν να συμβουλευτούν αυτο το κείμενο ώστε να παρακολουθήσουν μαθήματα Licence Γαλλικής Φιλολογίας ή και Sorbonne C3 του οποίου το πρόγραμμα είναι ίδιο με το πρώτο έτος Licence. Οι σπουδές λοιπόν δεν σταματούν με την απόκτηση του C2 Dalf ή Sorbonne.

Μαζί με τις πιο θερμές μας ευχές για καλή επιτυχία και καλές διακοπές, ελπίζουμε τα αποτελέσματα να είναι τα προσδοκώμενα για τον καθένα από σας.

Σε περίπτωση αποτυχίας υπενθυμίζουμε ότι οι αιτήσεις υποβάλλονται από 18 έως 27 τρέχοντος, τα δε αποτελέσματα θα κοινοποιηθούν μέσα Σεπτεμβρίου. ΟΙ αιτήσεις ισχύουν μόνο για τα διπλώματα Delf / Dalf.

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία

Για την Υπηρεσία Εξετάσεων και Πιστοποιήσεων

Dr Nicolas Christodoulou


Chef du Service des Examens et des CertificationsCourriel : [email protected]