Αγαπητοί υποψήφιοι,

Οι ατομικές σας προσκλήσεις είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος (www.ifa.gr) και μπορείτε, όπως ήδη γνωρίζετε, να τις εκτυπώσετε.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξετάσεις προσερχόμαστε με στυλό (όχι μολύβι) και ταυτότητα/διαβατήριο ή ταυτοπροσωπία με σφραγισμένη φωτογραφία.

Επιτρέπεται η λογική χρήση διορθωτικού/blanco.

Ο κάθε υποψήφιος προσέρχεται στο εξεταστικό κέντρο υποχρεωτικά τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Μέσα στο εξεταστικό εισέρχονται μόνο οι υποψήφιοι.

Παρακαλώ να συμβουλεύεστε την περιγραφή της εξέτασής σας στην ιστοσελίδα μας (www.ifa.gr/examens) όπου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τις μόνες διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις στην γαλλική γλώσσα.

Υ.Γ. Σε περίπτωση οιουδήποτε προβλήματος επικοινωνήστε ηλεκτρονικά και μόνον, στη διεύθυνση: [email protected]. Καμμία αλλαγή εξεταστικού κέντρου δεν γίνεται αποδεκτή από σήμερα, ημέρα κοινοποίησης της πρόσκλησης.

Να σημειωθεί ότι υποψήφιος που τυχόν παρουσιαστεί σε άλλο εξεταστικό κέντρο από αυτό που έχει ορισθεί και χωρίς έγγραφη συγκατάθεση της Υπηρεσίας δεν θα γίνει αποδεκτός.

Προσοχή!

  1. Σημειώστε και κρατείστε τον 12ψήφιο κωδικό σας. Μόνο με αυτόν θα μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματά σας τον Ιούλιο και να τα εκτυπώσετε μαζί με την απόδειξη πληρωμής σας. Δεν θα σας αποσταλεί εκ νέου ο κωδικός αυτός.
  2. Να διαβαστεί από όλους ο κανονισμός εξετάσεων που σας επισυνάπτεται ΕΔΩ