Οι ατομικές σας προσκλήσεις έχουν ήδη αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος (www.ifa.gr) και ευελπιστούμε να τις έχετε ήδη εκτυπώσει.

Υπενθυμίζουμε ότι στις εξετάσεις προσερχόμαστε με στυλό (όχι μολύβι) και ταυτότητα/διαβατήριο ή ταυτοπροσωπία με σφραγισμένη φωτογραφία.

Επιτρέπεται η λογική χρήση διορθωτικού/blanco.

Ο κάθε υποψήφιος προσέρχεται στο εξεταστικό κέντρο υποχρεωτικά τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την έναρξη των εξετάσεων.

Μέσα στο εξεταστικό εισέρχονται μόνο οι υποψήφιοι.

Παρακαλώ να συμβουλεύεστε την περιγραφή της εξέτασής σας στην ιστοσελίδα μας ( examens/ εξετάσεις) όπου αναγράφονται αναλυτικά όλες οι οδηγίες.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τις μόνες διεθνώς αναγνωρισμένες εξετάσεις στην γαλλική γλώσσα.

Υ.Γ. Σε περίπτωση οιουδήποτε προβλήματος επικοινωνήστε ηλεκτρονικά και μόνον, στη διεύθυνση: [email protected]. Παρακαλώ διαβάστε εκ νέου τον επισυναπτόμενο κανονισμό τον οποίον ήδη γνωρίζετε από την ημέρα της εγγραφής σας.

Προσοχή! Σημειώστε και κρατείστε τον 12ψήφιο κωδικό σας. Μόνο με αυτόν θα μπορέσετε να δείτε τα αποτελέσματά σας τέλος Ιανουαρίου 2017 και να τα εκτυπώσετε μαζί με την απόδειξη πληρωμής σας. Δεν θα σας αποσταλεί εκ νέου ο κωδικός αυτός.

Dr Nicolas Christodoulou

Directeur du Service des Examens et des Certifications