Service des examens et des certifications
Αγαπητοί υποψήφιοι,
Τη Δευτέρα 8 τρέχοντος ξεκινούν οι εξετάσεις με τα προφορικά στην Αθήνα και συνεχίζουν έως την Κυριακή 14 Μαΐου 2017. Τον Ιούνιο θα συνεχίσουμε με τα προφορικά Αθηνών Β2 και Sorbonne C1/C2 καθώς και με τα γραπτά και προφορικά DALF.
Οι υποψήφιοι, την ημέρα των εξετάσεων πρέπει απαραιτήτως να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε πρόσφατο δημόσιο έγγραφο με ενσωματωμένη και σφραγισμένη φωτογραφία .
Εντός του εξεταστικού κέντρου εισέρχονται μόνο οι υποψήφιοι και κανείς άλλος από τους συνοδούς.
Ευρίσκεστε στο εξεταστικό κέντρο 30 λεπτά πριν από την έναρξη των εξετάσεων. Κανείς δεν εισέρχεται πέραν της προβλεπόμενης ώρας και κατ’ επέκταση δεν γίνεται αποδεκτός όποια και να είναι η δικαιολογία την οποία αναφέρει.
Απαγορεύεται αυστηρώς να έχετε κινητό τηλέφωνο ή σημειώσεις. Παραδίδονται όλα στον επιτηρητή.
Όσοι υποψήφιοι Β2, Sorbonne C1/C2 δεν έχουν κληθεί στις προφορικές εξετάσεις διότι θα παρουσιαστούν τον Ιούνιο θα βρουν την ακριβή ώρα και το εξεταστικό τους κέντρο για τα προφορικά με νέα ανάρτηση αρχάς Ιουνίου. Το ίδιο ισχύει και για τις εξετάσεις του DALF.
Επιτρέπεται η χρήση διορθωτικού ( blanco) χωρίς βεβαίως υπερβολή. Γράφετε μόνο με στυλό διαρκείας μπλε ή μαύρου χρώματος ( όχι μολύβι).
Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνείτε μόνο ηλεκτρονικά ( [email protected]) με ακριβή στοιχεία αιτήματος που αφορούν στον υποψήφιο διευκρινίζοντας δίπλωμα και επίπεδο.
Προσοχή : για τις εξετάσεις Sorbonne C1 ( προφορικά) /C2 DALF C1/C2 επιτρέπεται η χρήση Γαλλογαλλικού λεξικού χωρίς σημειώσεις στις εσωτερικές σελίδες!
Στις εξετάσεις του Sorbonne C2 οι υποψήφιοι ξεκινούν με το compte rendu/commentaire και συνεχίζουν με τη λογοτεχνία. Μπορούν να βγουν για διάλειμμα 10 λεπτών ( 17 :20) εάν έχουν τελειώσει το Α’ μέρος χωρίς να απομακρυνθούν από τους χώρους του σχολείου. Το Β’ μέρος θα δοθεί στους υποψηφίους στις 17 :30 ακριβώς. Υπάρχει μεγάλο διάλειμμα μεταξύ 19 :30 με 20,00 πριν ακριβώς ξεκινήσει η εξέταση στη μετάφραση.
Παρακαλώ όπως διαβάζετε προσεκτικά τις εκφωνήσεις. Σας επισυνάπτεται ως υπενθύμιση ο κανονισμός των εξετάσεων. Μη ξεχάσετε να σημειώσετε τον 12ψήφιο κωδικό ώστε να μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματά σας τα οποία υπολογίζεται να ανακοινωθούν περί τις 20 Ιουλίου.
Ευχόμαστε σε όλους “Καλή επιτυχία»