Συμμετέχετε στο eTwinning λίγο καιρό, αλλά δυσκολεύεστε να βρείτε συνεργάτη ή ίσως είστε μπερδεμένοι σχετικά με τη διαδικασία; Τότε ίσως να έχουμε μια λύση. Φέτος, η Κεντρική Υπηρεσία Υποστήριξης της δράσης eTwinning θα διοργανώσει δύο διαδικτυακές εκδηλώσεις εξεύρεσης συνεργατών, η πρώτη τον Απρίλιο και η δεύτερη το φθινόπωρο προς το τέλος του Σεπτεμβρίου. Ο στόχος αυτών των διαδικτυακών εκδηλώσεων εξεύρεσης συνεργατών είναι να σας βοηθήσει να δικτυωθείτε με εκπαιδευτικούς της ίδιας ειδικότητας, να συζητήσετε ιδέες για έργα και ελπίζουμε να βρείτε έναν συνεργάτη για να ξεκινήσετε ένα έργο. Επίσης, θα μάθετε πώς να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία στο desktop σας για να επικοινωνείτε με άλλους εκπαιδευτικούς, και τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να καταχωρήσετε ένα έργο.

Σε κάθε διαδικτυακή εκδήλωση εξεύρεσης συνεργατών, θα συμμετέχουν περίπου 100 άτομα. Θα διαρκέσει τρεις ημέρες και θα είναι ένας συνδυασμός ομαδικών δραστηριοτήτων καθώς και σύγχρονων συζητήσεων των συμμετεχόντων. Θα μάθετε τα πέντε σημαντικά βήματα για να βρείτε ένα συνεργάτη, θα έχετε την ευκαιρία να παρουσιάσετε τις ιδέες σας για έργα και θα καθοδηγηθείτε στη διαδικασία για το πώς να καταχωρήσετε ένα έργο.

Η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση εξεύρεσης συνεργατών είναι για εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση (νηπιαγωγείο- δημοτικό) και θα γίνει 17 με 19 Απριλίου.

Οι αιτήσεις θα ανοίξουν στο desktop σας στις 4 Απριλίου. Ο κατάλογος των αιτούντων θα αποσταλεί στη Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης της χώρας σας για τελική έγκριση.


.etwinning.netPosted Image