Η σημερινή μας παρουσίαση είναι ιδιαίτερη. Και αυτό, διότι πρόκειται για έναν σπουδαίο ιστοχώρο, που σας παρέχει με τον πλέον απλό, σύγχρονο και χρηστικό τρόπο, ψηφιακά βιβλία, εγχειρίδια, υλικό από κορυφαία Πανεπιστήμια του εξωτερικού, αλλά και μια σειρά από απαραίτητα βοηθήματα, ώστε να εξασκηθείτε σε 46 γλώσσες. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό χώρο ψηφιακής μελέτης, που θα σας γοητεύσει από την πρώτη επίσκεψη>>>.

Μέσω του Open Culture (κλικ στον σύνδεσμο για απευθείας μεταφορά στη σελίδα), θα έχετε εντελώς δωρεάν, πρόσβαση σε μια σπουδαία δεξαμενή πολύ σημαντικών γλωσσικών εγχειριδίων, που σε κάθε άλλη περίπτωση (και εποχή), θα έπρεπε να ακριβοπληρώσετε, για ν' αποκτήσετε!

Posted Image Δείγμα από το ψηφιακό υλικό γλωσσικής εκμάθησης (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Πέραν αυτού, η ψηφιακή βιβλιοθήκη του Open Culture, ακολουθώντας τις πλέον σύγχρονες τάσεις τις τεχνολογίας, σας παρέχει εκτός από γλωσσικά ηλεκτρονικά βιβλία, πρόσβαση σε: ηχητικά βιβλία (audio books), κλασικά αριστουργήματα τις παγκόσμια λογοτεχνίας, κλασικές αριστουργηματικές ταινίες, διαδικτυακά μαθήματα, εξειδικευμένα εγχειρίδια από μεγάλα πανεπιστήμια, ειδικά μαθήματα για παιδιά, και επιπλέον, πρόσβαση σε υλικό εκμάθησης μέσω των υπηρεσιών Youtube και iTunes. Posted Image Δείγμα από την συλλογή κλασικών αριστουργημάτων σε μορφή ηχητικών βιβλίων (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Ο εξαιρετικός αυτός ιστότοπος, ξεκίνησε την λειτουργία του το 2006. Πρόκειται, για έναν διαδικτυακό πολυχώρο γνώσης και φιλομάθειας. Είναι σημαντικό, το ότι η σπουδαία αυτή ψηφιακή βιβλιοθήκη, διαρκώς εμπλουτίζεται με νέο υλικό. Έτσι, πέραν των γλωσσικών εγχειριδίων, αλλά και τον λογοτεχνικών αριστουργημάτων, θα βρείτε πολλές ακόμα κατηγορίες που τα τελευταία χρόνια έχουν προστεθεί. Λόγου χάριν, βιβλία και άλλο ψηφιακό πανεπιστημιακό υλικό που αφορά τους τομείς των: οικονομικών, μαθηματικών, στατιστικής, μάνατζμεντ,


αρχαιολογίας,


ιστορίας, πολιτικών επιστημών, γλωσσολογίας, πληροφορικής,


βιολογίας,


κ.α.
Posted Image Δείγμα από την συλλογή πανεπιστημιακού υλικού (κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση)

Όπως συμβαίνει με κάθε μεγάλη και πλούσια βιβλιοθήκη, θα χρειαστείτε αρκετές ημέρες (ή και εβδομάδες), για να επισκεφθείτε όλες τις ενδιαφέρουσες τοποθεσίες. Οπότε, το Open Culture, είναι μια σελίδα που θα κερδίσει εύκολα μια θέση, στους αγαπημένους σας σελιδοδείκτες!


dwrean.net