Νέος Κύκλος Σπουδών από το E-Learning του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Το Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης και Επιμόρφωσης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), συνεχίζοντας την πρωτοπορία του στο χώρο της εξ Αποστάσεως (μέσω Διαδικτύου) Εκπαίδευσης, διαθέτει το νέο κύκλο Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων:

 Business Administration

 Advanced Business Management

 Ανάπτυξη Επιχειρηματικών Δράσεων μέσω Internet και Social Media

 Marketing και Τεχνικές Πωλήσεων

 Μηχανογραφημένη Λογιστική και Ε.Γ.Λ.Σ.

 Συστήματα Οργάνωσης ERP

 Human Resources Management and Organizational Analysis

 Tourism Management and Marketing

 Top Management Assistant

 Δημόσιες Σχέσεις και Διοίκηση

 Οργάνωση και Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας

 Ψυχαναλυτική Διαδικασία: Θεωρητικές Έννοιες και Πρακτική Εφαρμογή

 Ιατρική Ψυχολογία

 Εκπαιδευτική Ψυχολογία

 Classroom Environment: Assessment & Improvement

 Μαθησιακές Δυσκολίες – Δυσλεξία

 Ειδική Αγωγή

Η παρακολούθηση των Προγραμμάτων γίνεται μέσω διαδικτυακής εκπαιδευτικής πλατφόρμας και περιλαμβάνει καθημερινή εκπαιδευτική υποστήριξη προσαρμοσμένη στις Αρχές Εκπαίδευσης Ενηλίκων και διαρκή Αξιολόγηση της Εκπαιδευτικής Αποτελεσματικότητας. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό μοντέλο ακολουθείται επιτυχώς για 11η συνεχή χρονιά και διαθέτει Πιστοποίηση Διαχείρισης Συστήματος Ποιότητας ISO.

Παράλληλα, ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη των Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων ενσωματώνει σύγχρονες μεθοδολογίες εντοπισμού επαγγελματικών δεξιοτήτων, προκειμένου να επιτυγχάνεται η μεταφορά και η αξιοποίηση της γνώσης στον εργασιακό χώρο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν από ένα εύρος 150 προγραμμάτων που εντάσσονται σε 20 εκπαιδευτικές κατευθύνσεις και οδηγούν στη χορήγηση Πιστοποιητικού Εξειδίκευσης ή Επιμόρφωσης.

Αίτηση συμμετοχής μπορούν να υποβάλουν απόφοιτοι ΑΕΙ / ΤΕΙ, καθώς και απόφοιτοι Λυκείου με σχετική εργασιακή εμπειρία.

Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 15/6/2012

Έναρξη Παρακολούθησης: 18/6/2012

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή της αίτησής σας μπορείτε να πλοηγηθείτε στην ιστοσελίδα: http://elearn.elke.uoa.gr όπου παρουσιάζεται αναλυτικά το σύνολο των προσφερόμενων εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία των προγραμμάτων στα τηλέφωνα 210.36.89.354 και 210.36.89.381, ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση : [email protected]