Λίγο πριν το «θάνατο» βρίσκονται τα 9 στα 10 Κέντρα Ξένων Γλωσσών στα οποία τα ελληνόπουλα έμαθαν και μαθαίνουν τις ξένες γλώσσες, λόγω του τελευταίου νόμου που ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας των Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών αναγκάστηκε σήμερα να απευθυνθεί στον ίδιο τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με επιστολή


με την οποία του κάνει γνωστό ότι «οι τελευταίες απαράδεκτες ρυθμίσει οδηγούν τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών με μαθηματική ακρίβεια στο κλείσιμο των χιλιάδων επιχειρήσεων και δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στην ανεργία και εξαθλίωση».

Η Ομοσπονδία καταγγέλλει στον πρωθυπουργό ότι η σύνταξη των ρυθμίσεων έγινε εν κρυπτώ με αδιαφάνεια, έλλειψη ευαισθησίας και ακατανόητες αν όχι ύποπτες διαδικασίες».

Η Ομοσπονδία ζητά τόσο από τον πρωθυπουργό όσο και από τον υπουργό Παιδείας συνάντηση, στην οποία να παραβρεθούν οι πρόεδροι και των 40 Σωματείων των ιδιοκτητών.

Μάλιστα το προεδρείο της Ομοσπονδίας επισημαίνει στον πρωθυπουργό πως οι ρυθμίσεις υπονομεύουν την κυβέρνηση και αποτελούν ύβρη και πρόκληση σε δεκάδες χιλιάδες έντιμους σκληρά εργαζόμενους πολίτες


esos.gr