ΣΥΜΦΩΝΙΑ LANGUAGE CERT - PALSO

O Όμιλος PeopleCert υπογράφει στρατηγική συμφωνία με την PALSO για την περαιτέρω προώθηση της πιστοποίησης γλωσσομάθειας LanguageCert σε όλη την Ελλάδα Ο παγκοσμίου εμβέλειας όμιλος πιστοποιήσεων PeopleCert υπέγραψε σήμερα συμφωνία συνεργασίας με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών ( PALSO ) για την περαιτέρω προώθηση της νέας πιστοποίησης αγγλικής γλώσσας LanguageCert .

Η συμφωνία της PeopleCert με την PALSO προβλέπει τη συνεργασία των δύο φορέων με σκοπό την επαρκή προετοιμασία και διευκόλυνση πρόσβασης στις εξετάσεις LanguageCert που διοργανώνει η PeopleCert σε όλη την Ελλάδα. Τα μέλη PALSO , μέσω των τοπικών συλλόγων, θα έχουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό και ενημερωτικό υλικό για την διευκόλυνση του εκπαιδευτικού τους έργου. Οι δύο φορείς θα σχεδιάσουν κοινές εκπαιδευτικές δράσεις με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της παρεχόμενης ξενόγλωσσης εκπαίδευσης στην Ελλάδα.

«Η συνεργασία της PeopleCert με την PALSO αποτελεί ένα σημαντικό ορόσημο για την πιστοποίηση LanguageCert » δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης , Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου PeopleCert . « Η υπερσύγχρονη τεχνική υποδομή της PeopleCert , σε συνδυασμό με την πανελλαδική παρουσία της PALSO , εξασφαλίζει ένα μεγάλο στρατηγικό πλεονέκτημα και στις δύο πλευρές , επιτρέποντας τη ν προώθηση της πιστοποίησης LanguageCert και την καλύτερη προετοιμασία των σπουδαστών για τις εξετάσεις τους, σε ακόμη περισσότερα σημεία σε όλη την Ελλάδα.» «Η PALSO ιδρύθηκε το 1981 με αποστολή την προαγωγή των συμφερόντων όλων των ιδιοκτητών κέντρων ξένων γλωσσών, μελών των ενώσεων - μελών της, στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου», δήλωσε ο Βασίλης Κροντήρης , Πρόεδρος της PALSO .

«Mε αυτή τη συνεργασία δίνεται στα μέλη της PALSO η δυνατότητα μιας ευρύτερης επιλογής και μάλιστα ενός φορέα παγκόσμιας εμβέλειας.» Οι εξετάσεις LanguageCert προσφέρονται ήδη σε περισσότερες από 25 χώρες παγκοσμίως και αναγνωρίζονται από υπουργεία Παιδείας και άλλους αρμόδιους φορείς στην Αγγλία, την