Την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016, σε εορταστικό κλίμα και με την παρουσία περισσότερων από 370 υψηλόβαθμων στελεχών επιχειρήσεων, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso η τελετή απονομής των Cyta Mobile Excellence Awards 2016, τα οποία διοργάνωσε για δεύτερη συνεχή χρονιά η εταιρεία Boussias Communications σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ELTRUN.

Στο πλαίσιο του διαγωνιστικού μέρους, διακρίθηκαν εφαρμογές, υπηρεσίες και προϊόντα μέσω των οποίων μια επιχείρηση-οργανισμός αποκομίζει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, βελτιώνει το χρόνο απόκρισης στην αγορά, πραγματοποιεί αποτελεσματικές και μετρήσιμες ενέργειες marketing ή και αλλάζει το management και την παραδοσιακή λειτουργία.

Ανάμεσα στις εταιρείες που διακρίθηκαν και βραβεύτηκαν ήταν και η Express Publishing, η οποία πρόσθεσε άλλο ένα σημαντικό βραβείο στη συλλογή της, μια συλλογή που συνιστά αποτέλεσμα κόπου, στόχου και παράλληλης υλοποίησης και ανταπόκρισης της εταιρείας μας στις προκλήσεις των σύγχρονων απαιτήσεων στο χώρο της εκπαίδευσης γενικότερα και της διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας, πιο συγκεκριμένα.

Στην ενότητα Mobile Εφαρμογές στις Υπηρεσίες, η Express Publishing είχε την τιμή να κερδίσει το Silver Award για τις υπηρεσίες της στον τομέα Mobile Learning & Education, αποτελώντας ουσιαστικά και τη μοναδική παρουσία εταιρείας από χώρο της εκπαίδευσης, καθώς οι υπόλοιποι οργανισμοί βραβεύτηκαν για υπηρεσίες και τομείς άλλου είδους.

Αυτήν την ιδιαίτερα τιμητική διάκριση απέσπασε η σειρά εφαρμογών My Phonics, μια σύγχρονη και μοναδική στο είδος της εκπαιδευτική cross-platform σειρά εφαρμογών. Παράλληλα με την χρήση των βιβλίων της σειράς My Phonics 1-5, η εφαρμογή έχει στόχο να προσφέρει σε παιδιά πολύ μικρής ηλικίας μια καινοτόμα, συστηματική και συνθετική προσέγγιση στη διδασκαλία φωνολογίας. Με τον τρόπο αυτό, βοηθά τα παιδιά να αποκωδικοποιήσουν τα γράμματα και τις λέξεις, ώστε να γίνουν άριστοι αναγνώστες και ορθογράφοι. Λαμβάνοντας υπόψη τις μαθησιακές ανάγκες των σημερινών παιδιών, η παράλληλη χρήση του έντυπου βιβλίου και της mobile εφαρμογής πετυχαίνει να περάσει το μήνυμα πιο αποτελεσματικά, καθώς λειτουργεί πολυεπίπεδα και πολυαισθητηριακά, προσφέροντας άμεση απορρόφηση της πληροφορίας ακόμα και από μαθητές που αντιμετωπίζουν κάποιου είδους μαθησιακή ιδιαιτερότητα.

Με σεβασμό προς τη δημιουργό και εμπνεύστρια όλης αυτής της παιδαγωγικής προσέγγισης, το βραβείο αφιερώνεται στη μνήμη της αγαπημένης μας προέδρου και συγγραφέως Βιργινίας Παγουλάτου-Βλάχου, η οποία, με τη σειρά της, υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένη και πιστή στο όραμά της για την αναβάθμιση της εκπαίδευσης, τόσο στη χώρα μας, όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παράλληλα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους καθηγητές, εκπαιδευτικούς και παιδαγωγούς που για πολλά χρόνια, εργάζονται στο πλευρό μας, στηρίζοντας με την επιλογή τους το έργο μας.

Με τιμή, Express Publishing

altaltaltalt