Το Βρετανικό Συμβούλιο και η δημιουργική ομάδα Bios συνεχίζουν την πολύ επιτυχημένη συνεργασία τους και παρουσιάζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα τον Tim Crouch, το Βρετανό συγγραφέα, ηθοποιό και σκηνοθέτη του οποίου το έργο ιδιοφυώς αποδομεί και διερευνά την ίδια την τέχνη της περφόρμανς.

Ο Tim Crouch πρωτοεμφανίστηκε στο Φεστιβάλ του Εδιμβούργου το 2003 και έκτοτε αποτελεί ένα από τα δυνατότερα στοιχεία του πειραματικού θεάτρου της Μεγάλης Βρετανίας. Το 2011 παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Βρετανικού Συμβουλίου, τις περφόρμανς του «My Arm» και «An Oak Tree» στο Bios. Posted Image Posted Image Posted Image Δείτε αποσπάσματα από την επίσκεψη του Tim Crouch στην Αθήνα το 2011.

Φέτος τον Απρίλιο επιστρέφει με το «I, Malvolio», τον μονόλογό του που, βασιζόμενος στον ήρωα της «Δωδέκατης Νύχτας», Μαλβόλιο, απέσπασε το βραβείο καλύτερου ηθοποιού στο Brighton International Festival το 2010 και έκτοτε ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο.

Μετά την τεράστια επιτυχία των «I, Caliban», «I, Peaseblossom» και «I, Banquo», το «Ι, Malvolio» δημιουργεί εκ νέου τη «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ, ιδωμένη αυτή τη φορά από τη ματιά του καταπιεσμένου υπηρέτη Μαλβόλιο.

Το «Ι, Malvolio» είναι ένα ξεκαρδιστικό και ταυτόχρονα πικρό κατσάδιασμα από έναν άντρα «κατάφορα αδικημένο». Μια ιστορία χαμένης αξιοπρέπειας, σεμνοτυφίας, χονδροειδών αστείων και ατέλειωτου πειράγματος. Ένα μονόπρακτο αφηγηματικής αλχημείας που μας βυθίζει στον τρελό κόσμο της Σαιξπηρικής κωμωδίας.

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Πότε: Posted Image Posted Image Παρασκευή 27 & Σάββατο 28 Απριλίου 2012, στις 9 μ.μ. Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Πού: Posted Image Posted Image Bios, Πειραιώς 84, 104 35 Αθήνα Posted Image Posted Image Εισιτήρια: Posted Image Posted Image €15 & €10 (φοιτητικό) Posted Image Posted Image Facebook: Posted Image Posted Image www.facebook.com/events/348697595167841 Posted Image

Την Παρασκευή 27 Απριλίου μετά την παράσταση του «I, Malvolio» θα ακολουθήσει συζήτηση του κοινού με τον Tim Crouch.