( Κείμενο Γαλλικά , Ελληνικά )

Lundi 9 juillet

Stade Panathénaique, 21h30'


Avec :

SALVATORE ADAMO, ANGELO BRANDUARDI, TONINO CAROTONE, CHRISTOPHE, BERNARD LAVILLIERS, NOMADI, PILUKA ARANGUREN, QUATUOR STEVENS, JOSEP TERO, NIKOS ALIAGAS, ELEONORA ZOUGANELI, HARIS KATSIMICHAS, VASSILIS PAPACONSTANTINOU, FILIPPOS PLIATSIKAS, DIONYSIS TSAKNIS, MARIA FARANTOURI AINSI QUE ...DIONYSIS SAVVOPOULOS


C'est la première fois qu'un artiste grec participe à un seul et unique concert avec la participation d'importants artistes grecs et étrangers. Pour la première fois, des chanteurs de Belgique, de France, d'Italie et d'Espagne se produiront sur la même scène à l'occasion de leur participation sur le disque d'un artiste grec. Il s'agit bien de l'événement artistique le plus important et le plus ambitieux de l'année, qui aura lieu au stade historique du Kallimarmaro d'Athènes.

Prix des billets: En prévente: 10 € et 15 € & Le jour même du Concert : 15 € και 20 €

PRÉVENTE : Dans tous les points de vente PUBLIC et FORTHnet dans toute la Grèce

Et ventes online : www.chronosart.gr ainsi que via Call Center : 211 95 52 300


Production & organisation de Production: CHRONOS ART PRODUCTIONS

Avec le soutien de : Ambassade de France en Grèce, Institut français de Grèce, Instituto Italiano di Cultura di Atene


«Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο». Μια μεγάλη επιθυμία, ένα παλιό όνειρο που έπρεπε να γίνει πραγματικότητα. Έτσι ξεκίνησε το γοητευτικό ταξίδι του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για να καταλήξει στο διπλό cd με τίτλο «Οι Άγγελοι Ζουν Ακόμη στην Μεσόγειο» που κυκλοφορεί από την ΕΜΙ και σε μια μεγάλη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο, την Δευτέρα 9 Ιουλίου με την παρουσία πολλών καλλιτεχνών που θα τραγουδήσουν μαζί με τον αγαπημένο σε πολλούς Έλληνα τραγουδιστή και τραγουδοποιό.

Είναι η πρώτη φορά που ένας Έλληνας καλλιτέχνης θα συνεργαστεί για μια και μοναδική συναυλία με τόσους εξαιρετικούς ξένους και έλληνες τραγουδιστές όπως οι: Salvatore Adamo, Angelo Branduardi, Tonino Carotone, Christophe, Bernard Lavilliers, Nomadi, Piluka Aranguren, Quatuor Stevens, Josep Tero, Nικος Aλιαγας, Eλεωνορα Zουγανελη, Xαρης Kατσιμιχας, Bασιλης Παπακωνσταντινου, Φιλιππος Πλιατσικας, Διονύσης Σαββόπουλος, Διονυσης Τσακνης, Μαρια Φαραντουρη κ.α.

Είναι η πρώτη φορά που καλλιτέχνες από την Ελλάδα, την Ιταλία, τη Γαλλία, το Βέλγιο και την Ισπανία, θα βρεθούνε μαζί στην ίδια σκηνή με αφορμή την συμμετοχή τους στο δίσκο και τη συναυλία ενός έλληνα καλλιτέχνη. Το Καλλιμάρμαρο θα μεταμορφωθεί και θα φωτιστεί ειδικά για να υποδεχτεί αυτή τη συναυλία και τον κόσμο της. Η ηχητική και φωτιστική κάλυψη, τα ειδικά εφέ και τα Video walls που θα στηθούν σε διάφορα σημεία του σταδίου θα είναι πρωτοποριακά για τα ελληνικά δεδομένα.

Τιμή εισιτηρίων: Προπώληση: 10 € και 15 € - Την ίδια μέρα στα ταμεία: 15 € και 20 €

Προπώληση εισιτηρίων : Σε όλα τα καταστήματα Public και Forthnet Shop σε όλη την Ελλάδα

για online αγορές στο: www.chronosart.gr και μέσου τηλεφωνικού κέντρου στο Τηλ: 211 95 52 300.