Θέμα :4th‘English on The Spot’ Festival στο Ρέθυμνο

Αγαπητοί/ές συνάδελφοι,

Οι καθηγητές και οι καθηγήτριες Αγγλικών των δημόσιων Σχολείων της Π/βάθμιας και Δ/βάθμιας Εκπ/σης του Ν. Ρεθύμνου και η αρμόδια Σχολ. Σύμβ. διοργανώνουν για τέταρτη (4η) συνεχή χρονιά το EnglishontheSpotFestival.

Το φεστιβάλ είναι διήμερο και στη διάρκειά του οι μαθητές και μαθήτριες με τους καθηγητές τους έχουν τη δυνατότητα να εκθέσουν στο κοινό και εκτός σχολικού περιβάλλοντος, projects και εργασίες που δημιούργησαν:

Α. κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς στα πλαίσια του μαθήματος των Αγγλικών,

Β. για το διαγωνιστικό μέρος του φεστιβάλ, που φέτος έχει θέμα “AroundtheWorldin 2 Days”.

Το θέμα είναι κοινό για Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Οι εργασίες πρέπει να περιλαμβάνουν παραγωγή γραπτού ή προφορικού λόγου στα αγγλικά και μπορούν να είναι: γραπτό κείμενο, αφίσα, κατασκευή, βίντεο, τραγούδι, θεατρικό.

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012 και περιλαμβάνει έκθεση των εργασιών στο «Σπίτι του Πολιτισμού» Ρεθύμνου, προβολή βίντεο, παιχνίδια και δραστηριότητες on the spot, ενώ το Σάββατο το βράδυγίνεται ηπαρουσίαση των ‘ζωντανών’ συμμετοχών, - θεατρικών, τραγουδιών, κλπ- στην Πλατεία Μικρασιατών της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου.

Συνημμένα, θα βρείτε το έντυπο συμμετοχής, το οποίο παρακαλούμε να στείλετε μέχρι 20/05/12, ενώ τις εργασίες μέχρι τις 2/06/12. Για περισσότερες πληροφορίες, διευκρινήσεις και υποβολή συμμετοχών μπορείτε να απευθύνεστε στις :
Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης και τη στήριξη της Αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου, του Δήμου Ρεθύμνου και των τοπικών εκπαιδευτικών φορέων.

Για τους καθηγητές και τις καθηγήτριες Αγγλικών Π/μιας & Δ/θμιας Εκπ/σης


Η Σχολ. Σύμβουλος Αγγλικών


N. Ηρακλείου-Ρεθύμνου



Δέσποινα Αγγελιδάκη Πετσαγγουράκη