Σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τη Βρετανική Πρεσβεία, παρουσιάζουμε με μεγάλη χαρά το NT Live (National Theatre Live), ένα πρόγραμμα του Royal National Theatre. Το NT Live συνδέει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε όλο τον κόσμο, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σε απευθείας δορυφορική σύνδεση επιλεγμένες παραγωγές της παγκοσμίου εμβέλειας θεατρικής σκηνής του Λονδίνου. Σήμερα, οι παραγωγές του ΝΤ Live προβάλλονται σε περισσότερους από 300 επιλεγμένους κινηματογραφικούς, ή θεατρικούς χώρους σε όλο τον κόσμο.

1 Νοεμβρίου 2012, 9 μ.μ.

Τίμων ο Αθηναίος

Ο Simon Russel Beale παίζει τον ομότιτλο ρόλο σε μια ιστορία σπατάλης και παρακμής, που έχει γράψει ο Shakespeare σε συνεργασία με τον Thomas Middleton.


Σε απευθείας μετάδοση από το Εθνικό Θέατρο με αγγλικούς και ελληνικούς υπότιτλους

Περισσότερες πληροφορίες:

www.megaron.gr/default.asp?pid=5&la=1&evID=939


ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Για κρατήσεις/αγορά εισιτηρίων (€14, Φοιτητικά €7), επικοινωνήστε με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών:
Posted Image Posted Image Posted Image Εκδοτήρια: Posted Image Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, 115 21 Αθήνα

Ομήρου 8, 105 64 Αθήνα
Posted Image Posted Image Posted Image Τηλέφωνο: Posted Image 210 728 2333 Posted Image Posted Image Posted Image Ομαδικές Κρατήσεις: Posted Image 210 728 2367

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ NATIONAL THEATRE LIVE;

Χρησιμοποιώντας τις ευκαιρίες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες, το NT Live έχει στόχο να δώσει στο παγκόσμιο κοινό θεατρόφιλων απεριόριστη πρόσβαση στις καλύτερες παραστάσεις του βρετανικού θεάτρου. Το National Theatre, γνωστό σε όλο τον κόσμο για τη δυναμική και πλούσια θεατρική σκηνή του, συνδυάζει την μακρά θεατρική παράδοση από την εποχή του Σαίξπηρ με νέες, πρωτοπόρες δημιουργίες.


Το NT Live είναί ιδέα του καλλιτεχνικού διευθυντή του Νational Theatre, Nicholas Hytner, και του παραγωγού David Sabel, οι οποίοι θέλησαν να ξεπεράσουν τα όρια της παραδοσιακής θεατρικής εμπειρίας και να δώσουν τη δυνατότητα στο κοινό που δε μπορεί να έχει πρόσβαση στο βρετανικό θέατρο να ζήσει τη θεατρική εμπειρία ζωντανά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ειρήνη Βουζελάκου:
Posted Image Posted Image Posted Image Τηλέφωνο: Posted Image 210 369 2337 Posted Image Posted Image Posted Image E-mail: Posted Image [email protected]