Ανατριχίλα και συγκίνηση, προκάλεσε στο συγκεντρωμένο πλήθος, ο χαιρετισμός της Λειλά Ελ Αλαουι Κλάδη, εκπροσώπου του Οργανισμού Υποτροφιών που διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα σε συνεργασία με τα ΕΠΑΛ και τα ΕΠΑΣ και η οποία κατάγεται από την Γαλλία, έχει όμως πάρει την ελληνική υπηκοότητα και ζει στην Γαστούνη.

Η ελληνογαλλίδα εκπαιδευτικός, μητέρα έξι παιδιών, εξέφρασε την οργή και την αγανάκτηση της για όσα συμβαίνουν στη χώρα προκαλώντας ρίγη συγκίνησης σε όλους. Με τρεμάμενη φωνή επισήμανε μεταξύ άλλων > . : «Είμαι εξοργισμένη για όσα συμβαίνουν. Αυτό που με λυπεί είναι ότι βρίσκω τόσα λίγα άτομα στην συγκέντρωση τη στιγμή που όλοι οι Ηλείοι θα έπρεπε σήμερα να είναι εδώ.

Γιατί αύριο, η φωτιά θα κάψει και το σπίτι μας. Πρέπει να ξεσηκωθούμε. Και δε το λέω γιατί είμαι τρελή αλλά γιατί αυτή η απειλή είναι πολύ σοβαρή. Δεν πρέπει να φοβόμαστε και να είμαστε τρομοκρατημένοι φίλες και φίλοι. Αποφάσισα και είναι μεγάλη μου τιμή, που είμαι ελληνίδα πια. Αλλά δε θα δεχτώ ως μητέρα έξι παιδιών, να μου καταπατήσουν τα δικαιώματα των παιδιών μου στη ζωή».

Πηγή: ilialive