Μην παραλείψετε την ημέρα της εξέτασης, να συνδεθείτε 5 λεπτά νωρίτερα από την αναγραφόμενη στην πρόσκλησή σας ώρα, καθώς και να έχετε ήδη γράψει με λατινικούς χαρακτήρες πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομά σας, όπως αυτά αναγράφονται στην ταυτότητά σας.

  1. Χρησιμοποιείτε μόνο υπολογιστή (όχι κινητό ή ταμπλέτα) και φοράτε υποχρεωτικά ακουστικά.
  2. 2. Χρησιμοποιείτε μόνο την δική σας ηλεκτρονική διεύθυνση και όχι εκείνη του καθηγητή σας ή του Σχολείου / Κέντρου Ξένων Γλωσσών. Εάν δεν έχετε καταχωρήσει, σύμφωνα με την επισήμανση που υπάρχει στην διαδικασία εγγραφής, την προσωπική ηλεκτρονική σας διεύθυνση, θα πρέπει να σας
    κοινοποιηθούν οι σύνδεσμοι (links) από τον καθηγητή σας ή το Σχολείο / Φροντιστήριο που έχει κάνει την εγγραφή σας.
  3. . Κατεβάζετε το θέμα μόλις σας δοθεί ώστε να μπορείτε να προετοιμαστείτε με τον ρυθμό σας εντός του καθορισμένου χρόνου.
  4. 4. Προσοχή στον σύνδεσμο ΖOOM – Προετοιμασίας και Εξέτασης. Θα πρέπει δε, να έχετε κατεβάσει το πρόγραμμα ώστε να είστε έτοιμος/η την ώρα της εξέτασης. (https://zoom.us/download)
  5. 5. Δεν πρέπει να βρίσκεται κανείς άλλος στον χώρο εξέτασης. Τα κινητά / σταθερά τηλέφωνα θα πρέπει να είναι απενεργοποιημένα.
  6. 6. Θα αναμένετε από τον επιτηρητή να σας δώσει οδηγία, με το πέρας της προετοιμασίας, ώστε να συνδεθείτε για την εξέταση.
  7. . Η κάμερα του υπολογιστή σας θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένη καθ’ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και της εξέτασης. Θα πρέπει επίσης να είναι τοποθετημένη με τρόπο ώστε να φαίνεται ο υποψήφιος από το κεφάλι μέχρι τη μέση.
  8. 8. Ο κάθε υποψήφιος έχει γραμμένο πρώτα το επίθετο και μετά το όνομά του στα λατινικά, ώστε να το βλέπουμε στην οθόνη την ώρα της υποδοχής. Δεν περιμένει να το γράψει εκείνη την ώρα, διότι
    καθυστερεί τους υπόλοιπους.
  9. 9. Σας προτείνουμε δε, όσον αφορά στην ανάγνωση του θέματος, να έχετε έτοιμο το σύνδεσμο (https://get.adobe.com/fr/reader/) ώστε να το κατεβάσετε εύκολα και αμέσως. Όποιος υποψήφιος το κατεβάσει αυτόματα σημαίνει ότι έλαβε γνώση και ξεκινά την προετοιμασία.
  10. 10. Παρακαλούμε να μην συνδέεστε από πριν και θα πρέπει να συνδέεστε μόνο στον σύνδεσμο που θα έχει αποσταλεί στην πρόσκλησή σας. Δεν θα γίνονται αποδεκτοί όσοι δεν εισέλθουν εγκαίρως (5 λεπτά πριν την έναρξη).