1. Η έλευση στο εξεταστικό κέντρο των υποψηφίων γίνεται μόνο με επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου για όσους είναι κάτω των 18 ετών, rapid test ή πιστοποιητικού εμβολιασμού. Οι άνω των 18 ετών επιδεικνύουν μόνο rapid test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού, αλλάόχι αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.

Τα τεστ για τους μη εμβολιασμένους πρέπει να γίνονται 48 ώρες πριν από τις εξετάσεις.

  1. Παρουσιάζεστε στο εξεταστικό κέντρο με την πρόσκλησή σας και την ταυτότητα ή το διαβατήριό σας. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.
  2. Στις εξετάσεις απαγορεύεται η ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου, smart watch, ταμπλέτας.
  3. Ο υποψήφιος γράφει μόνο με στυλό διαρκείας μαύρου ή μπλε χρώματος. Απαγορεύεται η χρήση οποιουδήποτε διορθωτικού: για τυχόν διόρθωση, απλά διαγράφεται από τον υποψήφιο ό,τι θέλει να διορθώσει.

Υπάρχουν συμπληρωματικές σελίδες στο ντοσιέ των υποψηφίων ώστε να τις χρησιμοποιούν για πρόχειρο προτού γράψουν τις εκθέσεις, περιλήψεις, συνθέσεις.

  1. 5. Η έλευση των υποψηφίων γίνεται 15 λεπτά πριν την έναρξη για αποφυγή συνωστισμού. Γι’ αυτό να κρατάτε στο χέρισε έντυπη μορφήτον διαγνωστικό έλεγχο ή πιστοποιητικό εμβολιασμού καθώς και την ταυτότητά σας.
  2. 6. Ο υποψήφιος δεν μπορεί ν’ αποχωρήσει από τις γραπτές εξετάσεις παρά μόνο μία ώρα μετά την έναρξη.
  3. 7. Όσοι εξετάζονται γραπτά και προφορικά την ίδια ημέρα, παρακαλώ να αποχωρούν από το εξεταστικό κέντρο μετά τις γραπτές εξετάσεις και να επανέρχονται 15 λεπτά πριν από την ακριβή ώρα της προφορικής τους δοκιμασίας.
  4. 8. Το Γαλλικό Ινστιτούτο – Γαλλική Πρεσβεία καθώς και τα εξεταστικά κέντρα έχουν ευθύνη εντός των χώρων εξετάσεων ∙ κατ’ επέκταση επαφίεται στους συνοδούς να μη συνωστίζονται μπροστά στην είσοδο και να αποχωρούν μόλις αφήνουν τον υποψήφιο.

Καλή επιτυχία !

Αξιοσημείωτον : Όπως πάντα κατεβάζετε και εκτυπώνετε την πρόσκλησή σας από το διαδίκτυο www.ifg.gr / Convocations. Προς τούτο πληκτρολογείτε : Επίθετο/όνομα/Έτος γεννήσεως.